ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΓια τη Φοιτητική Λέσχη Αγρινίου διερωτάται ο Κ. Βελόπουλος

Για τη Φοιτητική Λέσχη Αγρινίου διερωτάται ο Κ. Βελόπουλος

Για τη Φοιτητική Λέσχη Αγρινίου διερωτάται ο Κ. Βελόπουλος

Ερώτηση προς την Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως κατέθεσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης & Βουλευτής Λάρισας κ. Κυριάκος Βελόπουλος, σχετικά με την ανάγκη επαναλειτουργίας της φοιτητικής λέσχης στο Αγρίνιο και την ανάληψη των απαραίτητων πρωτοβουλιών για την ικανοποίηση του αιτήματος των φοιτητών της περιοχής. 

Ακολουθεί αναλυτικά η ερώτηση:

Κυρία Υπουργέ,

όπως μας αναφέρουν φοιτητές και φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας, υπάρχει έντονος προβληματισμός από μέρους τους σχετικά με τη μη λειτουργία της φοιτητικής λέσχης της ως άνω περιοχής. Η εν λόγω λέσχη παρέμενε κλειστή καθ’ όλη τη διάρκεια της πρόσφατης καραντίνας. Το τελευταίο διάστημα, με την σταδιακή άρση των μέτρων, όλο και περισσότεροι φοιτητές μετακομίζουν και πάλι στην ως άνω πόλη από τις περιοχές τους. Παρά το γεγονός ότι, από 25/05/2020, η φοιτητική λέσχη Πατρών άνοιξε και οι φοιτητές εκεί σιτίζονται κανονικά, δεν συνέβη το ίδιο στο Αγρίνιο, με αποτέλεσμα, όπως καταγγέλλουν οι φοιτητές, μεγάλος αριθμός από αυτούς, στην κυριολεξία, να πεινάει. Είναι εφικτό, τονίζουν οι τελευταίοι, να λαμβάνουν το φαγητό τους συσκευασμένο από την παραπάνω λέσχη, ώστε να μην μένουν εκεί και να μην συνωστίζονται.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτάται η κα Υπουργός:

Προτίθεσθε να αναλάβετε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, ώστε να επαναλειτουργήσει άμεσα η ως άνω φοιτητική λέσχη του Αγρινίου;

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr