ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΤι είπε ο Θ. Πλεύρης για το γραφείο του ΕΟΠΥΥ Αγρινίου στον Γ. Βαρεμένο

Τι είπε ο Θ. Πλεύρης για το γραφείο του ΕΟΠΥΥ Αγρινίου στον Γ. Βαρεμένο

Τι είπε ο Θ. Πλεύρης για το γραφείο του ΕΟΠΥΥ Αγρινίου στον Γ. Βαρεμένο

Θέση στο κλείσιμο των γραφείων και του φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ Αγρινίου πήρε ο Θάνος Πλεύρης με τον οποίο επικοινώνησε ο Γιώργος Βαρεμένος.

Μετά τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα της εφημερίδας «Συνείδηση» και του sinidisi.gr για την κατάργηση της υπηρεσίας και τις δραματικές συνέπειες που θα είχε μια τέτοια εξέλιξη, υπήρξαν αντιδράσεις και σε πολιτικό επίπεδο.

Ο βουλευτής Γιώργος Βαρεμένος, σε επικοινωνία του με τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, μετέφερε το κλίμα αναστάτωσης που επικρατεί με την εξελισσόμενη κατάργηση του Γραφείου του ΕΟΠΥΥ στο Αγρίνιο.

Ο κ. Πλεύρης είπε ότι υπάρχει ένα οργανόγραμμα του ΕΟΠΥΥ, το οποίο  ακόμη εξετάζεται και θα ληφθούν σύντομα αποφάσεις. Η αίσθηση του κ. Βαρεμένου είναι ότι ο απόηχος των αντιδράσεων έχει φθάσει στο υπουργείο και αυτό δεν μπορεί να μην επιδράσει στην ενδεχόμενη αναστολή των ενεργειών που προκάλεσαν την αναστάτωση. Ωστόσο, όπως επισημαίνει, απαιτείται επαγρύπνηση.

Διαβάστε ακόμα:

Μπήκε η “ταφόπλακα” στο γραφείο ΕΟΠΥΥ του Αγρινίου!

Κραυγή αγωνίας από τους νεφροπαθείς για το κλείσιμο του ΕΟΠΥΥ στο Αγρίνιο

Αντιδρά και ο Σύλλογος ΑμεΑ Αιτωλοακαρνανίας στο κλείσιμο του ΕΟΠΥΥ στο Αγρίνιο – “Αδύνατη η μετακίνηση στο Μεσολόγγι” (ηχητικό)

 

Πάνος Παπαδόπουλος: «Δεν πρέπει να εφαρμοστεί η απόφαση για τον ΕΟΠΥΥ Αγρινίου»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ