ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΤι είν’ η πατρίδα μας; Μην είν’ τα απάτητα βουνά;

Τι είν’ η πατρίδα μας; Μην είν’ τα απάτητα βουνά;

Τι είν’ η πατρίδα μας; Μην είν’ τα απάτητα βουνά;

Τι είν’ η πατρίδα μας; Μην είν’ τα απάτητα βουνά;

Οκτώ (αρ.8) “απάτητα” βουνά περιλαμβάνει πλέον το φυσικό τοπίο της Ελλάδας, μετά από διαμάχες χρόνων και μετά από εκατοντάδες χιλιάδες fake φωτογραφίες που έδειχναν κάτι άσχετα αιολικά πάρκα στα Άγραφα και αλλού.

Τώρα, οι παραδοσιακοί αγωνιστές της γιαλαντζί Οικολογίας θα πρέπει να ανακαλύψουν άλλα αγωνιστικά μετερίζια για πολεμήσουν, για παράδειγμα κάτι ξερικά βουνά στην Τήνο ή αλλού όπου δεν φυτρώνει ούτε λειχήνα!

Κι αυτό γιατί με την προσθήκη του Μαίναλου, μετά από χθεσινή απόφαση δύο υπουργείων, πλέον έχουν παρέα τα Άγραφα (και σε Ευρυτανία και σε Καρδίτσα), ο Σάος, ο Σμόλικας, η Τύμφη, το Χατζή, τα Λευκά Όρη και ο Ταΰγετος.

Απλά σε όλα αυτά τα βουνά δεν μπορεί να γίνει αυτό που υποψιαζόταν όσοι ανησυχούσαν για τα “συμφέροντα” και μπορούν οι ίδιοι να συνεχίσουν να στηρίζουν τα άλλα συμφέροντα που οι ίδιοι ξέρουν.

Αυτό το καθεστώς των “απάτητων βουνών” θα υπάρχει μόνο στην Ελλάδα από όλη την Ευρώπη (!) βασιζόμενο επιστημονικά σε σχετική έρευνα του Τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων της καθηγήτριας Βασιλικής Κατή.

Παράλληλα για πρώτη φορά χαρτογραφήθηκαν άλλοι 40 ορεινοί όγκοι για πρώτη φορά ενώ στα “απάτητα” επιτρέπεται μόνο η σήμανση, επισκευή, συντήρηση και βελτίωση υφιστάμενων ορειβατικών και πεζοπορικών μονοπατιών, καθώς και ο Οικοτουρισμός.

Για κοίτα να δεις που οι ultra αριστεροί δεν έκαναν τίποτε για τα άπαρτα βουνά μας και έκανε η… επάρατος Δεξιά!

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Συγγνώμη παιδιά, αλλά λέξη “πλυροφορική” δεν υπάρχει!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ