Τι αξία έχει να περνάει από το Αγρίνιο ένα... ξεκάρφωτο κομματικό στέλεχος;

Με λίγα λόγια, σε δουλειά να βρισκόμαστε...

Τι αξία έχει να περνάει από το Αγρίνιο ένα... ξεκάρφωτο κομματικό στέλεχος;

Ίσως ο πιο ακατανόητος ερχομός για τον προεκλογικό αγώνα στην Αιτωλοακαρνανία και το Αγρίνιο ήταν αυτός του Μπρατάκου, του ανθρώπου που έλυνε και έδενε στο Μαξίμου παρά τω πρωθυπουργώ και εκπαραθυρώθηκε εν μία νυκτί (για λόγους που είναι συζητήσιμοι).

Ας αφήσουμε το στόρι της υπόθεσης κι ας αναρωτηθούμε τι μπορεί να προσέφερε στο κόμμα αυτή η...καμπάνια που περιλάμβανε μια επαφή με μέλη της νεολαίας της ΝΔ, μια επίσκεψη -αστραπή στο Επιμελητήριο και ένα τραπέζι σε γνωστό ουζερί της πόλης από όπου έφυγε βιαστικά!

Θα είχε ενδιαφέρον να γίνει μια αποτίμηση -από κάποιον άριστο επικοινωνιολόγο, κατά προτίμηση- πόσες ψήφους απέφερε στο κυβερνών κόμμα αυτή η καταδρομική επιχείρηση στο Αγρίνιο...

Θα μου πεις, εδώ ήρθε ολόκληρος υπουργός, ο Αυγενάκης, και δεν κατάλαβε κανείς την στόχευση κι αν συσπείρωσε κανέναν. Πλην κάποιων προσωπικών επαφών που έτσι ή αλλιώς τις έχει στην περιοχή.

Γενικώς, η προεκλογική τακτική της Νέας Δημοκρατίας είναι από δυσνόητη έως σουρεαλιστική, ακόμη κι από οργανωτικής άποψης.

Αρκεί να έβλεπε κάποιος την...προετοιμασία για τον ερχομό Αυγενάκη όπου ανάθεμα κι αν ήξεραν και οι δικοί του άνθρωποι ποιον θα βρει, πού και πότε!

Για την επίσκεψη Μπρατάκου ας μην το συζητήσουμε, έμοιαζε να μην ήξερε ούτε ο ίδιος ότι θα έρθει από τα μέρη μας.

Κάτι σχετικό συμβαίνει, άλλωστε, και με τον ερχομό ή όχι του Μητσοτάκη στο Αγρίνιο. Μια φήμη που δεν είχε σχέση με το ίδιο το κόμμα απλώθηκε από χθες στην πόλη ότι θα έρθει τις επόμενες στο Αγρίνιο, όπως μάθαμε από ανθρώπους που είναι γνωστοί γνωστού στο περιβάλλον του πρωθυπουργού!

Γι' αυτό και αρχικά ήταν για 23 λόγω εγκαινίων γέφυρας Ευήνου και μετά έγινε 25 του μήνα λόγω επίσκεψης στα Γιάννενα.

Με λίγα λόγια, σε δουλειά να βρισκόμαστε...

Εφημερίδα "Συνείδηση"

Τι αξία έχει να περνάει από το Αγρίνιο ένα... ξεκάρφωτο κομματικό στέλεχος;

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Άλλο η κάλπη του ΤΕΕ και άλλο οι εθνικές κάλπες

Οι αναγωγές πολλές φορές έχουν πλάκα γιατί μας τσιγκλίζουν το μυαλό, όμως άλλο οι εκλογές του ΤΕΕ, άλλο οι εθνικές και άλλο οι ευρωεκλογές