ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα Νεα«Θύρα 6 – Warriors»: Αυτή ήταν, είναι και θα είναι η Ελλάδα

«Θύρα 6 – Warriors»: Αυτή ήταν, είναι και θα είναι η Ελλάδα

«Θύρα 6 – Warriors»: Αυτή ήταν, είναι και θα είναι η Ελλάδα

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι του Παναιτωλικού για την ξαφνική οριστική αναβολή του ματς Ολυμπιακός – Παναιτωλικός για το κύπελλο Ελλάδας.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Δεν σταματάει να βρίσκει τρόπους να μας εκπλήσει η πραγματικότητα στη χώρα μας. Αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής σε εφαρμογή της υπουργικής απόφασης για απαγόρευση διεξαγωγής αθλητικών αναμετρήσεων στο λεκανοπέδιο.

Δεν θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε άκρη, ούτε να ζητήσουμε λογική. Δεν υπάρχει εξ’ άλλου. Είναι όλα προσχηματικά.

Χθες η ασπρόμαυρη ΕΠΟ έκανε τη χάρη στα αφεντικά της και ανέβαλε τον προημιτελικό στο ΟΑΚΑ. Σήμερα ο υπουργός κάνει την χάρη στον κουμανταδόρο της χώρας και αναβάλει και τον δικό μας αγώνα. Μα καλά τι φοβηθήκατε δηλαδή;

Μην σας αποκλείσει μια ομάδα που μέχρι πέρσι πάλευε για την παραμονή στην κατηγορία;

Μην έχετε τραυματισμούς και απώλειες εν όψει Τούμπας; Τα πλάνα του προπονητή σας που δεν είναι πολύ ζεστός για το κύπελλο φέτος; Όλα τα παραπάνω μαζί;

Βγαίνατε χτες το βράδυ και λέγατε πως δεν είναι δυνατόν να αναβληθεί ο προημιτελικός στο ΟΑΚΑ και μετρούσατε πόσους πόντους είναι το χιόνι στο Μαρούσι και πόσους στο Φάληρο.

Οι ίδιες ρόμπες που σήμερα από το πρωί σκούζουν για να μην γίνει το ματς. Στο βόθρο που λέγετε ελληνικά ΜΜΕ, είμαστε σίγουροι πως υπάρχει μια ακόμα πιο βρώμικη γωνιά για όσους κάνουν το ρεπορτάζ του οσφπ.

Κι όλα αυτά για να προλάβουν να επιστρέψουν οι διεθνείς από το Κόπα Άφρικα. Ντράπηκε και η ντροπή η ίδια.

Εμείς λοιπόν προτείνουμε να γίνει ο αγώνας όταν αποθεραπευτεί ο Βαρόνε ή καλύτερα όταν πάει πανεπιστήμιο η κόρη του Ντίας. Αυτή ήταν, είναι και θα είναι η Ελλάδα κύριοι.

WARRIORS-ΘΥΡΑ 6 EST 1981

Οριστική η αναβολή στο ματς Ολυμπιακός – Παναιτωλικός για το κύπελλο Ελλάδας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ