ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΘύμισε το ανέκδοτο με την χελώνα ο Εμπορικός Σύλλογος

Θύμισε το ανέκδοτο με την χελώνα ο Εμπορικός Σύλλογος

Θύμισε το ανέκδοτο με την χελώνα ο Εμπορικός Σύλλογος

Θύμισε το ανέκδοτο με την χελώνα ο Εμπορικός Σύλλογος

Η πρώτη αυθόρμητη αντίδραση ήταν το “κάλλιο αργά παρά ποτέ”! Ο λόγος για το γεγονός ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου αποφάσισε, με ελαφρά μόνο καθυστέρηση, να τοποθετηθεί για το ενδεχόμενο να χάσει το Αγρίνιο το γραφείο του ΕΟΠΥΥ και το Φαρμακείο για τα ακριβά φάρμακα των χρονίων και σοβαρών ασθενειών!

Αφού έγινε χαμός, αφού το θέμα έπαιξε παντού κι αφού οι οργανωμένοι συνάδελφοί τους στο Μεσολόγγι έβγαλαν την διαβόητη, πια, ανακοίνωσή τους, ήρθε και η ανάμιξη στο θέμα του συνδικαλιστικού οργάνου των εν Αγρινίω οργανωμένων συνδικαλιστικά εμπόρων.

Για να γίνει αντιληπτό το χρονικό χάσμα, η χρονική απόσταση είναι της τάξης των δύο (αρ.2) μηνών! Η “Συνείδηση” πρωτοδημοσίευσε το ενδεχόμενο της απώλειας του ΕΟΠΥΥ Αγρινίου στις… 2 Αυγούστου!

Κατανοητό θα μπορούσε να πει κανείς λαμβάνοντας υπόψη του το… ατέλειωτο Αγρινιώτικο καλοκαίρι!

Σε κάθε περίπτωση, αυτή η… βραδυφλεγής αντίδραση μας θύμισε το ανέκδοτο με την χελώνα που είχε μπει σε ένα μπαρ.

Ζήτησε ένα τζιν τόνικ από τον μπάρμαν κι εκείνος, επειδή ήταν προκατειλημμένος με τις χελώνες, της έδωσε μια κλωτσιά πετώντας την έξω από το μπαρ χωρίς άλλες εξηγήσεις.

Οπότε, μετά από πέντε περίπου ώρες, η χελώνα κατάφερε κι έφτασε ξανά μπροστά στο μπαρ, κάνοντας την καίρια ερώτηση: “Τώρα αυτό γιατί το ‘κανες;”…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Η Σύνοδος της Πράγας κράτησε το Μητσοτάκη μακριά από την Ναύπακτο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ