ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιO Θύμιος Γερολυμάτος για την κατάρρευση τμήματος της σκεπής του “Τρικούπειου”

O Θύμιος Γερολυμάτος για την κατάρρευση τμήματος της σκεπής του “Τρικούπειου”

O Θύμιος Γερολυμάτος για την κατάρρευση τμήματος της σκεπής του “Τρικούπειου”

Ο Θύμιος Γερολυμάτος δήλωσε χθες για την κατάρρευση τμήματος της σκεπής του “Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου” στο Μεσολόγγι» ότι είναι ένα γεγονός τραγικό για το Δήμο Μεσολογγίου

Η Δήλωση του Θύμιου Γερολυμάτου, δημοτικού συμβούλου Ι.Π. Μεσολογγίου, επικεφαλής της «Λαϊκή Συσπείρωσης» & μέλους της Τομεακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ «Για την κατάρρευση τμήματος της σκεπής του “Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου” στο Μεσολόγγι»

«Η κατάρρευση τμήματος της σκεπής στο “Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο”, είναι ακόμη ένα (τραγικό) γεγονός (από τύχη δε θρηνήσαμε θύματα, πριν το συμβάν υπήρχε εκδήλωση στο χώρο) που έρχεται να προστεθεί στα προβλήματα που συνέβησαν στο Δήμο μας και συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια, με αφορμή τα καιρικά φαινόμενα.

Γενικά οι κτηριακές υποδομές που έχει υπ ευθύνη του ο Δήμος δεν λαμβάνουν την απαραίτητη συντήρηση και έλεγχο, (όπως τα σχολεία), για τη στατικότητά τους, την αντισεισμική τους θωράκιση, γενικά την καταλληλότητα τους.

Είναι καθαρό ότι η υποχρηματοδότηση των Δήμων από το κράτος, η υποστελέχωσή τους και στις ανάλογες υπηρεσίες, η λογική οι Δήμοι να λειτουργούν ως manager, μας φτάνουν ως εδώ, σ’ αυτό το σημείο.

Γι’ αυτή την κατάσταση οι ευθύνες βαραίνουν τις κυβερνήσεις και τις δημοτικές αρχές της πόλης, που τόσα χρόνια ακολουθούν αυτό το δρόμο»

Σύλληψη στο Αιτωλικό για παράνομη ρευματοδότηση

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →