ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΘύμιος Γερολυμάτος: Καταγγέλει αναλγησία της κυβέρνησης σε βάρος κατοίκων για τη γέφυρα του Ευήνου

Θύμιος Γερολυμάτος: Καταγγέλει αναλγησία της κυβέρνησης σε βάρος κατοίκων για τη γέφυρα του Ευήνου

Θύμιος Γερολυμάτος: Καταγγέλει αναλγησία της κυβέρνησης σε βάρος κατοίκων για τη γέφυρα του Ευήνου

Ο Θύμιος Γερολυμάτος, δημοτικός σύμβουλος Μεσολογγίου της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» σε δήλωσή του τονίζει ότι “μετά την κοροϊδία τόσων μηνών, οι αποκλεισμένοι κάτοικοι γύρω από την γκρεμισμένη γέφυρα του Ευήνου, εισέπραξαν και την αναλγησία της κυβέρνησης με την παρουσία κατασταλτικών δυνάμεων κατά της κινητοποίησής τους”.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

«Μόνο ντροπή και αίσχος ταιριάζουν στη στάση της κυβέρνησης, για τις δυνάμεις καταστολής που έστειλε απέναντι στους κατοίκους από το Ευηνοχώρι, το Γαλατά, το Περιθώρι, για να τους εμποδίσει να κινητοποιηθούν στην Ιόνια Οδό, με την κινητοποίηση που είχαν αποφασίσει.

Αυτό που νοιάζει την κυβέρνηση, είναι να μην εμποδιστεί, αποκλειστεί η μεταφορά εμπορευμάτων, η οικονομική δραστηριότητα, μέσω της Ιόνιας Οδού και ζημιωθούν οι επιχειρηματική όμιλοι που κατά βάση εξυπηρετούνται από τη λειτουργία της.

Όμως οι αποκλεισμένοι κάτοικοι που ζημιώνονται καθημερινά εδώ και μήνες, οι ζωές και το μέλλον τους, αποτελούν εχθρό από το κράτος και την κυβέρνηση.
Απαιτούμε τώρα να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά τους, χωρίς άλλη καθυστέρηση!».

Το Εργαστήρι “Παναγία Ελεούσα” στα Καλάβρυτα – Τι είδαν οι νέοι από τις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr