ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΘρίλερ με περιπολικό “φάντασμα” στην Κηφισιά – Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.

Θρίλερ με περιπολικό “φάντασμα” στην Κηφισιά – Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.

Θρίλερ με περιπολικό “φάντασμα” στην Κηφισιά – Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.

Την αγωνία της περιόδου που δρούσε η “17η Νοέμβρη” και ολόκληρη η Αστυνομία αναζητούσε “περιπολικά-μαϊμού”, έζησαν για λίγες ώρες τα στελέχη του Κέντρου Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ και της Αντιτρομοκρατικής, το βράδυ της Τρίτης (24.02.22).

Αιτία ένα περιπολικό “αγνώστου ταυτότητα και προέλευσης”, το οποίο εμφανίστηκε αργά το βράδυ σε περιοχή της Κηφισίας όπου διαμένουν πολλά υπό φρούρηση πρόσωπα, κινούταν με εξαιρετικά περίεργο τρόπο και εξαφανίστηκε όταν άρχισαν οι αναζητήσεις, σαν να το …κατάπιε η γη!

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυφύλακας φρουρός σε πρόσωπο που κατοικεί στην περιοχή, είδε το περιπολικό “φάντασμα” να κινείται στα στενά, μία με πολύ χαμηλή ταχύτητα και μια αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα. Αμέσως ενημέρωσε το Κέντρο Επιχειρήσεων και άρχισε μια πρώτη έρευνα για τα οχήματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής που είχαν υπηρεσία εκείνη την ώρα.

Λίγο αργότερα ενημέρωσε και δεύτερος αστυνομικός, επίσης φρουρός “στόχου”, για το περίεργο περιπολικό , που ο οδηγός του όμως, σε αυτή την περίπτωση άναβε και έσβηνε την σειρήνα συνέχεια κινούμενος με ταχύτητα στους δρόμους της περιοχής. Ο συγκεκριμένος αστυνομικός διαβίβασε στο Κέντρο Επιχειρήσεων και τον αριθμό κυκλοφορίας του περιπολικού, ο οποίος αντιστοιχούσε σε όχημα της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών. Ταυτόχρονα διαπιστώθηκε ότι κανένα όχημα της Βορειοανατολικής Αττικής δεν βρισκόταν σε περιπολία στο συγκεκριμένο σημείο και τότε σήμανε κόκκινος συναγερμός, αφού τα στελέχη του Κέντρου πίστεψαν πως επρόκειτο για περιπολικό-μαϊμού.

Όπως ήταν φυσικό ενημερώθηκε η Αντιτρομοκρατική και ξεκίνησαν αναζητήσεις για το ύποπτο όχημα, το οποίο όμως είχε, κυριολεκτικά, χαθεί από προσώπου γης!! Η αγωνία άρχισε να κορυφώνεται μέχρι που μία ώρα αργότερα το μυστήριο λύθηκε.

Πράγματι επρόκειτο για περιπολικό της Τροχαίας Αθηνών, το οποίο είχε υποστεί βλάβη και είχε μεταφερθεί σε συνεργείο αυτοκινήτων στα Βόρεια Προάστεια για επισκευή. Δύο υπάλληλοι του συνεργείου όμως αποφάσισαν να “δοκιμάσουν” το περιπολικό στις 11 το βράδυ, παίζοντας ταυτόχρονα με την σειρήνα. Μετά την βόλτα του, επέστρεψαν στο συνεργείο και κλείδωσαν το όχημα, και γι’ αυτό το λόγο δεν μπόρεσαν να το εντοπίσουν οι ισχυρές δυνάμεις που αναπτύχθηκαν, αναζητώντας του …τρομοκράτες.

Πηγή: astinomiko.gr

Αγρίνιο – Παπαστράτειο Γυμνάσιο: Η κουβέντα του Μητροπολίτη Ιερόθεου με μαθητές – Γιατί επικαλέστηκε τους Pink Floyd

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ