ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyle“Θρίλερ” για Μαρία Μπακοδήμου και Μαρία Καβογιάννη την Πρωτοχρονιά – Η ΕΜΑΚ τις εντόπισε στο βουνό

“Θρίλερ” για Μαρία Μπακοδήμου και Μαρία Καβογιάννη την Πρωτοχρονιά – Η ΕΜΑΚ τις εντόπισε στο βουνό

“Θρίλερ” για Μαρία Μπακοδήμου και Μαρία Καβογιάννη την Πρωτοχρονιά – Η ΕΜΑΚ τις εντόπισε στο βουνό

Μαρία Μπακοδήμου και Μαρία Καβογιάννη ξεκίνησαν με την παρέα τους την Πρωτοχρονιά για πεζοπορία στο βουνό, στις Μηλιές Πηλίου, χάθηκαν και κινητοποιήθηκε η ΕΜΑΚ για να τους εντοπίσει.

«Όπως κι οι περισσότεροι θεωρήσαμε ότι η πρώτη μέρα του χρόνου είναι ιδανική για να κάνουμε μια νέα αρχή. Ξεκινήσαμε αποφασίζοντας να μειώσουμε τις ποσότητες που τρώγαμε και πίναμε τις προηγούμενες μέρες και φυσικά να κάνουμε άσκηση. Είπαμε να περπατήσουμε στο βουνό.

Ξεκινήσαμε από το σταθμό στις Μηλιές, περάσαμε τη γέφυρα που σχεδίασε και κατασκεύασε ο πατέρας του Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο κι ανεβήκαμε στο βουνό δίπλα από γκρεμό μέχρι το εκκλησάκι του Ταξιάρχη.

Όλο αυτό το ειδυλλιακό άλλαξε όταν στην επιστροφή χάσαμε το μονοπάτι μας στο δάσος κι είχε αρχίσει να νυχτώνει. Εκεί απαγορεύτηκε ο πανικός, κάναμε οικονομία στους φακούς των κινητών , βρήκαμε σήμα να στείλουμε μήνυμα για βοήθεια και δεν ξαμολήθηκε κανείς μόνος του να βρει την άκρη. Φαντασιωθήκαμε τη στιγμή που θα μας σώσουν τα ΕΜΑΚ και θα παίζαμε στις ειδήσεις.

Τελικά καταφέραμε από άλλο μονοπάτι να πλησιάσουμε τη γέφυρα και να βρούμε το δρόμο μας. Ήταν νύχτα πια είχαμε σωθεί αλλά ταλαιπωρηθεί και πεινάσει. Οπότε την πέσαμε πάλι σε γκιουβετσακια, πίτες, ρολά, σουφλέ σοκολάτας και ποτά. Ο στόχος της μέρας φάνηκε άπιαστος . Δίαιτα καλύτερα από αύριο που είναι και Δευτέρα. Ευτυχισμένο το 2023 βρε παιδιά#happynewyear».

Θρίλερ για Μαρία Μπακοδήμου και Μαρία Καβογιάννη την Πρωτοχρονιά - Η ΕΜΑΚ τις εντόπισε στο βουνό

thecaller.gr

Κατερίνα Καραβάτου: «Ήθελα να κάνω διαφορετικά πράγματα και χαίρομαι που μου δόθηκε η ευκαιρία»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ