ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΘρίαμβος κατά του εγκλήματος! Πάμε για πρωταθλητές στις δολοφονίες!

Θρίαμβος κατά του εγκλήματος! Πάμε για πρωταθλητές στις δολοφονίες!

Θρίαμβος κατά του εγκλήματος! Πάμε για πρωταθλητές στις δολοφονίες!

Ένα από τα υψηλότερα ποσοστά δολοφονιών στην Ευρώπη καταγράφει τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα, τη στιγμή που οι εγκληματικές ενέργειες με κυνηγετικά όπλα αυξάνονται.

Σύμφωνα με επίσημη έρευνα η Ελλάδα είναι στην 6η θέση παγκοσμίως –μαζί με τη Γαλλία– και στη 2η θέση στην Ευρώπη, σε ανθρωποκτονίες με πυροβόλα όπλα, ανάμεσα σε χώρες υψηλού εισοδήματος και πληθυσμό άνω των 10 εκατομμυρίων κατοίκων.

Επίσης τα πιο πρόσφατα στοιχεία που δημοσίευσε ο Guardian, δείχνουν ότι η Ελλάδα ήταν στην πέμπτη θέση με τις περισσότερες δολοφονίες με χρήση όπλου για το 2021 στην Ευρώπη. Την πρώτη θέση κατείχε η Αλβανία, τη δεύτερη η Σουηδία και ακολουθούν η Βοσνία-Ερζεγοβίνη και η Μολδαβία.

Πάμε σταθερά για πρωτάθλημα δηλαδή και οι μέχρι στιγμής προβληματισμοί είναι, όπως πάντα, άλλα αντ’ άλλων. Αναζητούν όλοι το πρόβλημα στους… κυνηγούς, στην οικογένεια που έχει χαλαρώσει, στοιχεία υπαρκτά που δεν εξηγούν όμως γιατί όλα τα παιδιά συγκροτούν πια συμμορίες, το ακριβώς φοβούνται…Ή ποια είναι η φυλετική σύσταση των συμμοριών που πλέον παίρνουν όπλα ή σκοτώνονται με μαχαίρια στα πλαίσια μιας(αντρικής) “μαγκιάς”.

Αν δεις λίγο τις πέντε πρώτες χώρες που αναφέρονται παραπάνω, η Βοσνία και η Μολδαβία είναι σε κατάσταση σχεδόν πολέμου και η Αλβανία είναι…η Αλβανία. Ελλάδα και Σουηδία έχουν κάποια κοινά στις κοινωνίες τους εδώ και μερικά χρόνια. Εύκολα μπορεί να τα βρει κάποιος…

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Φοβού την… στοργική Τουρκία!

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ