ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΗ Θωμαΐς Οικονόμου στον “Δυτικά Fm 92,8” – Κάλεσμα στους Ευρυτάνες της Αιτωλοακαρνανίας σε ομιλία στο Αγρίνιο την Κυριακή

Η Θωμαΐς Οικονόμου στον “Δυτικά Fm 92,8” – Κάλεσμα στους Ευρυτάνες της Αιτωλοακαρνανίας σε ομιλία στο Αγρίνιο την Κυριακή

Η Θωμαΐς Οικονόμου στον “Δυτικά Fm 92,8” – Κάλεσμα στους Ευρυτάνες της Αιτωλοακαρνανίας σε ομιλία στο Αγρίνιο την Κυριακή

Κάλεσμα συμμετοχής στην προεκλογική ομιλία που θα πραγματοποιήσει για τους ετεροδημότες στο Αγρίνιο το μεσημέρι της Κυριακής (14.05.23)  απηύθυνε η Θωμαϊς Οικονόμου, υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Ευρυτανία, μιλώντας στον “Δυτικά Fm 92,8”.

Η κ. Οικονόμου που διεκδικεί τη μονοεδρική συνομίλησε με τη Δήμητρα Λαοπόδη και αναφέρθηκε συνοπτικά στα ζητήματα που απασχολούν την Ευρυτανία και στους τρόπους που η κυβέρνηση της ΝΔ θα τα αντιμετωπίσει, διαπιστώνοντας παράλληλα ότι η Ευρυτανία βρίκεται σε αναπτυξιακή τροχιά.

Εξέφρασε την ικανοποίηση επειδή η σύνδεση του Καρπενησίου  με τη Λαμία, πάγιο αίτημα των κατοίκων, αποτελεί κυβερνητική προτεραιότητα και εκτίμησε ότι και ο δρόμος  Αγρίνιο – Καρπενήσι στο πλαίσιο του ευρύτερου οδικού έργου με αφετηρία το Πλατυγιάλι θα υλοποιηθεί και αυτό.  Δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στην κατάσταση του οδικού δικτύου, ιδίως στο βόρειο τμήμα της Ευρυτανίας, τονίζοντας την ανάγκη υλοποίησης ουσιαστικών παρεμβάσεων.  Επίσης αναφέρθηκε στις δυνατότητες αξιοποίησης της λίμνης των Κρεμαστών και γενικότερα στη δημιουργία υποδομών.

Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, γιατρός στο επάγγελμα, έδωσε ακόμα έδωσε έμφαση στη στελέχωση όλων των δομών Υγείας με ειδικευμένο προσωπικό. Βασική προϋπόθεση για την έλευση γιατρών και νοσηλευτών αλλά και την παραμονή των ντόπιων στην περιοχή για να μη χρειάζεται να αναζητούν εργασία σε άλλες περιοχές,   χαρακτήρισε τη μετατροπή της Ευρυτανίας  σε ελκυστικό τόπο διαβίωσης, μέσω της ένταξης της σε αναπτυξιακό πρόγραμμα.

Η κ. Οικονόμου υπογράμμισε ότι εφόσον το εκλογικό σώμα επαναβεβαιώσει την εμπιστοσύνη του στη ΝΔ, η κυβέρνησή θα συνεχίσει το αναπτυξιακό και μεταρρυθμιστικό της έργο και θα “δούμε πολύ καλύτερες μέρες”.

Διατυπώνοντας την εκτίμησή της για το εκλογικό αποτέλεσμα, ζήτησε ισχυρή εντολή από τους πολίτες και προέβλεψε ότι η απλή αναλογική θα οδηγήσει σε δεύτερη εκλογική αναμέτρηση.

Ακούστε τι είπε η κ. Οικονόμου στον “Δυτικά Fm 92,8”:

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ