ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΘετικό το μοριακό τεστ για το 9 μηνών βρέφος από την Αιτωλοακαρνανία – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του

Θετικό το μοριακό τεστ για το 9 μηνών βρέφος από την Αιτωλοακαρνανία – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του

Θετικό το μοριακό τεστ για το 9 μηνών βρέφος από την Αιτωλοακαρνανία – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του

Θετικό είναι το αποτέλεσμα του μοριακού ελέγχου για το 9 μηνών βρέφος που νοσηλεύεται στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Το βρέφος μεταφέρθηκε από περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας καθώς εμφάνισε πυρετό, ενώ είχε διαπιστωθεί θετικό στο rapid test στο οποίο είχε αρχικά υποβληθεί.

Όπως εξηγεί στο tempo24.gr ο Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου του Ρίου, κ. Γαβριήλ Δημητρίου, το μωράκι έχει πολύ ήπια συμπτώματα και αν η κατάσταση της υγείας του συνεχίσει να εξελίσσεται με τον ίδιο ομαλό τρόπο, τότε την Κυριακή θα πάρει εξιτήριο.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο γονείς του βρέφους έχουν βρεθεί θετικοί στην λοίμωξη Covid -19 μετά από rapidtest που έχουν υποβληθεί.

Η κατάσταση της υγείας του βρέφους είναι καλή και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Παιδιατρικής Κλινικής του ΠΓΝΠ βρίσκεται στο πλευρό του.

foto tempo24.gr

Οκτώ νέα κρούσματα στην Αιτωλοακαρνανία – Αναλυτικά η κατανομή των 800 κρουσμάτων

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr