ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΘεσσαλονίκη: Βρέθηκε και η δεύτερη σφαίρα από τον πυροβολισμό αστυνομικού κατά του 16χρονου

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε και η δεύτερη σφαίρα από τον πυροβολισμό αστυνομικού κατά του 16χρονου

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε και η δεύτερη σφαίρα από τον πυροβολισμό αστυνομικού κατά του 16χρονου

Σφηνωμένη σε πόρτα ξενοδοχείου βρέθηκε σήμερα (07.12.2022), δυο μέρες μετά το αιματηρό περιστατικό, η δεύτερη σφαίρα που έριξε ο αστυνομικός σε βάρος του 16χρονου Ρομά, κατά τη διάρκεια της καταδίωξης στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας.

Ήταν γνωστό από την ανακοίνωση της αστυνομίας ότι ο αστυνομικός που ενεπλέκη στην καταδίωξη του 16χρονου Ρομά στην περιοχή της οδού Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη, είχε πυροβολήσει δυο φορές προς το αυτοκίνητο του νεαρού. Η μια σφαίρα χτύπησε τον 16χρονο στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τον πολύ σοβαρά.

Η δεύτερη αυτή σφαίρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, βρέθηκε σήμερα το πρωί καρφωμένη σε πόρτα ξενοδοχείου που βρίσκεται στην περιοχή όπου πυροβόλησε ο αστυνομικός.

Τη σφαίρα έχουν ήδη παραλάβει οι ειδικοί της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας προκειμένου να εξεταστεί αν είχε παρόμοια πορεία με την πρώτη, η οποία τραυματίστηκε τον 16χρονο στο κεφάλι.

Αν κάτι τέτοιο αποδειχθεί θα σημαίνει αυτόματα ότι ο κατηγορούμενος αστυνομικός δεν πυροβόλησε στον αέρα ως προειδοποιητική βολή για να σταματήσει το όχημα που οδηγούσε ο νεαρός Ρομά, όπως έχει υποστηρίξει.

Θλίψη και στην Αμφιλοχία για το θάνατο του 54χρονου υπαλλήλου του ΕΦΚΑ Δημήτρη Κατέρη

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ