ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΘεσσαλονίκη – Πλεύρης: Δεν τίθεται θέμα μέτρων (VIDEO)

Θεσσαλονίκη – Πλεύρης: Δεν τίθεται θέμα μέτρων (VIDEO)

Θεσσαλονίκη – Πλεύρης: Δεν τίθεται θέμα μέτρων (VIDEO)

«Στόχος μας να διαχειριστούμε την πανδημία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο»

Απέκλεισε το ενδεχόμενο νέων πρόσθετων μέτρων στη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, που βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα εξαιτίας του αυξημένου αριθμού κρουσμάτων.

«Θέλουμε να εφιστήσουμε την προσοχή τώρα που είναι νωρίς. Ο στόχος μας είναι να τηρηθούν τα μέτρα, να επεκταθούν οι εμβολιασμοί και πραγματικά να διαχειριστούμε την πανδημία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν τίθεται θέμα μέτρων, επειδή πολλά λένε. Τίθεται θέμα της επίσκεψης για να προλάβουμε τα δεδομένα» είπε.

Όσο για τον εμβολιασμό και τους αρνητές σχολίασε, μεταξύ άλλων: «Η Πολιτεία έχει πει ξεκάθαρα ότι η υποχρεωτικότητα δεν θα επεκταθεί».

Τον κ. Πλεύρη υποδέχτηκαν στη Θεσσαλονίκη οι υγειονομικοί με αποδοκιμασίες. «Κάτω η χούντα από τα παιδιά μας, πάρτε πίσω τις αναστολές» ήταν μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν κατά του υπουργού και του κυβερνητικού έργου.

Νωρίτερα η Πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Θεσσαλονίκης, Δέσποινα Κατσίμπα μιλώντας στο Mega περιέγραψε την οριακή κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα νοσοκομεία. «Δεν έχουμε εντατικές για covid. Eίναι πλήρη τα κρεβάτια. Ενώ έχουμε και συμβάντα με διασωληνωμένους να περιμένουν σε απλούς θαλάμους για νοσηλεία» είπε η κ. Δέσποινα Κατσίμπα.

«Σώστε την Θεσσαλονίκη. Κάντε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να μην έχουμε πάλι τα ίδια», είπε σύμφωνα με πληροφορίες του Νewsbeast ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ζήτησε από τους στενούς του συνεργάτες να «πέσουν» πάνω στην κατάσταση και να την εξομαλύνουν με όποιο τρόπο μπορούν.

newsbeast.gr

Κροτίδα σε υπό κατάληψη λύκειο στα Χανιά χτύπησε παιδί στο μάτι

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr