ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΘεσσαλονίκη: Οικιακή βοηθός πίσω από κλοπή 500.000 ευρώ – Βούτηξε χρηματοκιβώτιο

Θεσσαλονίκη: Οικιακή βοηθός πίσω από κλοπή 500.000 ευρώ – Βούτηξε χρηματοκιβώτιο

Θεσσαλονίκη: Οικιακή βοηθός πίσω από κλοπή 500.000 ευρώ – Βούτηξε χρηματοκιβώτιο

Το χρηματοκιβώτιο έκανε φτερά και οι δράστες για 4 χρόνια παρέμεναν ασύλληπτοι. Το χτύπημα στη Θεσσαλονίκη εξιχνιάστηκε και ήδη έγινε η πρώτη σύλληψη για την κλοπή.

Η οικιακή βοηθός είχε ρόλο κομβικό…

Η οικιακή βοηθός έδωσε πληροφορίες και οργάνωσε το χτύπημα στο σπίτι στη Θεσσαλονίκη, που στόχο είχε το χρηματοκιβώτιο. Μαζί με 3 ομοεθνείς της, τρύπωσαν στο διαμέρισμα και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, κατάφεραν να θησαυρίσουν. Η αστυνομία δεν εγκατέλειψε την υπόθεση και πλέον φαίνεται να φτάνει στην άκρη του νήματος για τη «χρυσή» κλοπή.

Το χρηματοκιβώτιο έκανε φτερά και οι δράστες για 4 χρόνια παρέμεναν ασύλληπτοι. Το χτύπημα στη Θεσσαλονίκη εξιχνιάστηκε και ήδη έγινε η πρώτη σύλληψη για την κλοπή. Η οικιακή βοηθός είχε ρόλο κομβικό…

Η οικιακή βοηθός έδωσε πληροφορίες και οργάνωσε το χτύπημα στο σπίτι στη Θεσσαλονίκη, που στόχο είχε το χρηματοκιβώτιο. Μαζί με 3 ομοεθνείς της, τρύπωσαν στο διαμέρισμα και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, κατάφεραν να θησαυρίσουν.

Η αστυνομία δεν εγκατέλειψε την υπόθεση και πλέον φαίνεται να φτάνει στην άκρη του νήματος για τη «χρυσή» κλοπή.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Ιούλιο του 2019, δύο εκ των παραπάνω εισήλθαν χωρίς ίχνη παραβίασης σε διαμέρισμα γυναίκας με τη συνδρομή έτερου μέλους της ομάδας που εργαζόταν ως οικιακή βοηθός και στη συνέχεια αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε πλήθος κοσμημάτων, η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται σε 500.000 ευρώ περίπου, καθώς και το χρηματικό ποσό των 8.000 ευρώ.

Κατά την προσέγγιση και τη διαφυγή τους, χρησιμοποίησαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του τέταρτου μέλους της ομάδας, το οποίο τους παρείχε εν γνώσει του για την τέλεση της έκνομης ενέργειας.

Μετά την υποβολή της σχετικής δικογραφίας εκδόθηκαν σχετικά εντάλματα σύλληψης για τρία από τα παραπάνω μέλη, ενώ ο 46χρονος μετά την ανακριτική του απολογία αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Στο πλαίσιο αναζητήσεων εντοπίστηκε και συνελήφθη η 27χρονη. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ενώ για τα έτερα δύο μέλη της ομάδας έχει κινηθεί διαδικασία έκδοσης Ευρωπαϊκών Ενταλμάτων Σύλληψης.

newsit.gr

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Το φθινόπωρο κρύβει κι άλλες επικίνδυνες κακοκαιρίες

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ