ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΘεσσαλονίκη – Κορονοϊός: «Βόμβα» με 23 κρούσματα σε ιδιωτική κλινική – Οι πρώτες μεταφορές ασθενών

Θεσσαλονίκη – Κορονοϊός: «Βόμβα» με 23 κρούσματα σε ιδιωτική κλινική – Οι πρώτες μεταφορές ασθενών

Θεσσαλονίκη – Κορονοϊός: «Βόμβα» με 23 κρούσματα σε ιδιωτική κλινική – Οι πρώτες μεταφορές ασθενών

Ο κορονοϊός δοκιμάζει τη Θεσσαλονίκη, όλο και περισσότερο, με τις εισαγωγές να αυξάνονται και τα κρούσματα να πολλαπλασιάζονται. Η νέα είδηση για ιδιωτική κλινική που μετατράπηκε σε «φωλιά» της νόσου προβληματίζει έντονα…

Πρόκειται για ιδιωτική κλινική στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, στην οποία εντοπίστηκαν 23 κρούσματα. Πρόκειται για μια κλινική στην οποία νοσηλεύονται και άτομα μεγάλης ηλικίας με σοβαρά προβλήματα υγείας. Έχει μέσα και μια μονάδα τεχνητού νεφρού. Για την ώρα οι υπεύθυνοι αρκούνται στο να επιβεβαιώσουν την είδηση, χωρίς να κάνουν περαιτέρω σχόλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ήδη ορισμένοι από τους θετικούς ασθενείς, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου και σε άλλη ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης, για νοσηλεία. Η αγωνία μετά τις εξελίξεις είναι διάχυτη, με τους συγγενείς ασθενών να ζητούν περισσότερες πληροφορίες για τα όσα έγιναν.

Διαρροές από την κλινική αναφέρουν ότι οι περισσότεροι από τους ασθενείς που νόσησαν ήταν εμβολιασμένοι και εμφανίζουν ήπια συμπτώματα. Η διασπορά φέρεται να ξεκίνησε από μια νοσοκόμα και μια καθαρίστρια που είχαν κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό.

Οι δύο γυναίκες νόσησαν χωρίς να εμφανίσουν συμπτώματα και συνέχισαν να πηγαίνουν στη δουλειά τους. Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα, με πρωταρχικό στόχο των υπευθύνων να είναι το φρενάρισμα της διασποράς.

Πηγή / Φωτογραφία αρχείου: newsit.gr

Στην πρώτη πεντάδα των εμβολιασμών καθηγητών το Πανεπιστήμιο της Πάτρας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr