Θεσσαλονίκη: «Ήταν πολύ χειριστικός, την απειλούσε δια μέσου του παιδιού» – Αποκαλυπτική μαρτυρία για τη δολοφονία της Γεωργίας

Μαρτυρίες ρίχνουν «φως» στη σχέση της 40χρονης εγκύου και του 39χρονου βασικού κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη. Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά από…

egkios-thessaloniki

Μαρτυρίες ρίχνουν «φως» στη σχέση της 40χρονης εγκύου και του 39χρονου βασικού κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη.

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά από σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οι δύο κατηγορούμενοι, ηλικίας 39 και 34 ετών, για τη δολοφονία της 40χρονης Γεωργίας.

Οι δύο κατηγορούμενοι κατά τις απολογίες τους συνεχίζουν να ρίχνουν ο ένας στον άλλον την ευθύνη για την στυγερή δολοφονία.

Από την πλευρά του ο 39χρονος, ισχυρίζεται πως δεν εμπλέκεται στη δολοφονία της 40χρονης συντρόφου του, ενώ για το βιντεοληπτικό υλικό στο οποίο απεικονίζονται οι κινήσεις του τονίζει πως δεν πρόκειται για εκείνον.

Ο 39χρονος ρίχνει το βάρος της δολοφονίας στον 34χρονο συγκατηγορούμενό του, αποκαλύπτοντας πως το κίνητρο ήταν οικονομικής φύσεως.

Από την άλλη ο 34χρονος ανέφερε στην απολογία του ότι ο 39χρονος του πρότεινε να προχωρήσουν σε ψεύτικη ληστεία, ενώ την ώρα της δολοφονίας ο ίδιος έλειπε από το διαμέρισμα.

«Είδαμε την Γεωργία με κολλάρο…»
Αποκλειστικά στο MEGA μίλησε ο αδερφικός φίλος της Γεωργίας, ο οποίος χαρακτήρισε τον 39χρονο χειριστικό και αποκάλυψε πως πάντα του άρεσαν τα χρήματα.

«Αυτός ο άνθρωπος εκμεταλλευόταν τις καταστάσεις με μικρότερες συζύγους, συνήθως τα θύματά του ήταν από φοιτητικά στέκια της Θεσσαλονίκης. Τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον είχαμε απομονώσει. Ήμασταν τότε, εάν δεν απατώμαι, 20-23 όταν είδαμε την παραβατικότητά του και γενικά το εφελίκι του. Γενικά, του άρεσε πάντα το χρήμα».

Όπως ανέφερε ο ίδιος, για ένα διάστημα είχε δει την Γεωργία να φοράει κολλάρο και υποπτεύεται πως την είχε χτυπήσει ο 39χρονος σύντροφός της.

«Τις περισσότερες κοπέλες του τις είχε στην αρχή όλα μέλι γάλα και μετά… Εγώ έμαθα και κάτι άλλο, το οποίο προφανώς κάποιοι από τις φίλες της Γεωργίας δεν βγήκαν να το πούνε ποτέ. Η Γεωργία βρισκόταν με κολλάρο κάποια στιγμή και πρέπει να είχε χτυπηθεί από τον συγκεκριμένο άνθρωπο».

«Ήταν πολύ χειριστικός, την απειλούσε δια μέσου του παιδιού, πράγμα που κατάπιε η Γεωργία, το κράτησε μέσα της και δεν το είπε ποτέ. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Ο άνθρωπος ήταν θρασύδειλος, όπως έκανε και με την αδερφή του».

Για την Γεωργία και τον χαρακτήρα της είπε:

«Ένας άξιος άνθρωπος, ένας άγγελος, ο οποίος μεγάλωνε το παιδί του με ήθος και αξία. Μία υπέροχη γυναίκα που ήταν από τη γειτονιά μας. Ένας υπέροχος άνθρωπος».

«Δεν μίλησαν κάποιοι, δυστυχώς ήξεραν πράγματα και δεν μίλησαν. Έβλεπαν μία Γεωργία καταρρακωμένη, κάποιες φορές την έβλεπαν λίγο διαφορετικά και δεν μίλησαν. Δεν άνοιξαν στόματα», κατέληξε.