ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕλλαδαΘεσσαλονίκη: Διασωληνωμένος ο πατέρας του 41χρονου που βρέθηκε δολοφονημένος – Νοσηλεύεται φρουρούμενος

Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένος ο πατέρας του 41χρονου που βρέθηκε δολοφονημένος – Νοσηλεύεται φρουρούμενος

Θεσσαλονίκη:  Διασωληνωμένος ο πατέρας του 41χρονου που βρέθηκε δολοφονημένος – Νοσηλεύεται φρουρούμενος

Διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη παραμένει ο πατέρας του 41χρονου που βρέθηκε δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του στη Μενεμένη. Ο πατέρας θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την τέλεση του εγκλήματος.

Ο πατέρας του 41χρονου από τη Μενεμένη νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Ά ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη και φρουρείται από αστυνομικούς, καθώς θεωρείται από τις Αρχές πως πρόκειται για τον βασικό ύποπτο για τη δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο πατέρας του 41χρονου δεν έχει καλό επίπεδο συνείδησης μετά το τραγικό περιστατικό και οι γιατροί που ανέλαβαν δεν μπορούσαν να τον επαναφέρουν, οπότε θεωρήθηκε ως επιτακτική ανάγκη η μεταφορά του σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Μάλιστα, από τις εξετάσεις που πρόκειται να γίνουν, αναμένεται να ξεκαθαριστεί αν τη στιγμή που ξεκίνησε ο καυγάς μεταξύ πατέρα και γιου, ο πατέρας ήταν υπό την επήρεια ουσιών.

Στη μεγάλη αντιπλημμυρική παρέμβαση, στον χείμαρρο της Ερμίτσας, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας (εικόνες – video)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ