ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΘεσσαλονίκη: Αγόρασε δύο κουνέλια για συντροφιά και έγιναν 27 (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Αγόρασε δύο κουνέλια για συντροφιά και έγιναν 27 (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Αγόρασε δύο κουνέλια για συντροφιά και έγιναν 27 (βίντεο)

Τα κουνέλια άρχισαν να πληθαίνουν μετά από συνεχείς γέννες και η κατάσταση στο σπίτι της γυναίκας στη Θεσσαλονίκη έγινε κάποια στιγμή επικίνδυνη…

Τα κουνέλια έκαναν κατάληψη στους περισσότερους χώρους του διαμερίσματος στη Θεσσαλονίκη και η ιδιοκτήτρια που κάποτε είχε αγοράσει δύο για συντροφιά, αναγκάστηκε να ζητήσει βοήθεια. Τα ζώα μεταφέρθηκαν σε ζωολογικό κήπο και πλέον γίνονται προσπάθειες να βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι για να τα υιοθετήσουν, όπως αναφέρει το newsit.gr

Μια γυναίκα στη Θεσσαλονίκη αγόρασε για συντροφιά της δύο κουνέλια, ένα αρσενικό και ένα θηλυκό, τα οποία ωστόσο ζευγάρωσαν και λόγω της υπεργεννητικότητας που χαρακτηρίζει τα συγκεκριμένα ζώα η κατάσταση ξέφυγε και τα κουνέλια έγιναν κάποια στιγμή 27.

Συγγενικό της πρόσωπο κάλεσε τη φιλοζωική οργάνωση Animal Rescue and Defence Squad η οποία τα περισυνέλλεξε.

Σύμφωνα με το μέλος της οργάνωσης Στέλιο Γερωνυμάκη που μίλησε στην ΕΡΤ ο μεγάλος αριθμός ζώων προέκυψε μετά από τέσσερις συνεχείς γέννες.

Η κατάσταση υγιεινής στο διαμέρισμα που ζούσαν είχε γίνει επικίνδυνη. Τα ζώα περισυνελέγησαν σε συνεργασία με το τμήμα αδεσπότων του δήμου Θεσσαλονίκης και μεταφέρθηκαν στον ζωολογικό κήπο της πόλης, όπου φιλοξενούνται, ενώ αναζητούνται σπίτια για να υιοθετηθούν τα συμπαθή τετράποδα.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ