Θεσσαλία: Στο εδώλιο 46χρονος μεγαλογαιοκτήμονας για τον βιασμό 11χρονης - Η μητέρα της δούλευε στα χωράφια του

Στο εδώλιο του δικαστηρίου θα βρεθεί ένας 46χρονος άνδρας από τη Θεσσαλία για την απόπειρα βιασμού και τον βιασμό 11χρονου κοριτσιού

<p>thessalia</p>

Στο εδώλιο του δικαστηρίου θα βρεθεί ένας 46χρονος άνδρας από τη Θεσσαλία για την απόπειρα βιασμού και τον βιασμό 11χρονου κοριτσιού.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν από το star, πρόκειται για έναν άνδρα ιδιοκτήτη εκτάσεων γης με οικονομική επιφάνεια.

Η 11χρονη ήρθε στην Ελλάδα με τη μητέρα της και τα μεγαλύτερα αδέλφια της όταν ήταν οκτώ ετών και εγκαταστάθηκαν στη Θεσσαλία. Από το 2012 η μητέρα της άρχισε να εργάζεται ως εργάτρια γης στα χωράφια του 46χρονου, ο οποίος καλλιεργεί προϊόντα στην περιοχή και στη συνέχεια τα εμπορεύεται.

Εξαιτίας της πολύχρονης εργασίας (από το 2012 έως το 2019) της μητέρας είχαν αναπτυχθεί με τον κατηγορούμενο σχέσεις φιλίας και εμπιστοσύνης. Κάποια στιγμή ο κατηγορούμενος άρχισε να επισκέπτεται συχνότερα το σπίτι φέρνοντας δώρα τόσο στην ανήλικη όσο και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Προσπάθησε να την πείσει να εγκαταλείψει το σπίτι της κι ότι δεν της φέρονται σωστά.

Ο κατηγορούμενος αρνούμενος τον βιασμό του 11χρονου κοριτσιού υποστήριξε ότι τα δώρα που της προσέφερε ήταν ως οικογενειακός φίλος.

Η 21χρονη σήμερα κοπέλα ανέφερε ότι από το 2014 το ενδιαφέρον του ήταν ερωτικό, και προσδιόρισε συγκεκριμένες ημερομηνίες όπου ο 46χρονος την είχε οδηγήσει σε ερημικούς αγροτικούς δρόμους κι είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Το κορίτσι αποκάλυψε στη μητέρα της τα όσα βίωνε όταν ήταν 17 ετών και τον κατήγγειλε στις Αρχές.

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, ο 46χρονος παραπέμπεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με την κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση τετελεσμένου και σε απόπειρα και στη διενέργεια γενετήσιων πράξεων με ανήλικη που δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη και με ανήλικη που συμπλήρωσε τα 12 και όχι τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση.

thetoc.gr

Στις 21 Μαρτίου τιμάται ο Άγιος Ιάκωβος ο Ομολογητής