ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΘερμοΘέρμο: Συνδιαμόρφωση της επόμενης γενιάς έργων του Δήμου

Θέρμο: Συνδιαμόρφωση της επόμενης γενιάς έργων του Δήμου

Θέρμο: Συνδιαμόρφωση της επόμενης γενιάς έργων του Δήμου

Τη δυνατότητα να συνδιαμορφώσουν  την επόμενη γενιά έργων στο Θέρμο είχαν όσοι συμμετείχαν στη διαβούλευση του Α’ μέρους του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

“Ολοκληρώθηκε η Διαβούλευση του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Θέρμου, το οποίο έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου και είναι προσβάσιμο από όλους.

Από τις 2/11 μέχρι τις 22/11, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες και επιχειρήσεις είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στη διαμόρφωση της επόμενης γενιάς έργων του Δήμου μας, συμβάλλοντας με τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις τους.

Στις 9 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ημερίδα διαβούλευσης. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά για προληπτικούς λόγους, δεδομένης της επιδείνωσης της εικόνας της πανδημίας Covid-19.

Η έναρξη της ημερίδας πραγματοποιήθηκε με την εισήγηση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκου Κωστακόπουλου, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και πραγματοποίησε μια σύντομη ομιλία αναφορικά με την σημασία του Επιχειρησιακού Προγράμματος για τον Δήμο.

Έπειτα παρουσιάστηκε συνοπτικά ο Στρατηγικός Σχεδιασμός του Δήμου Θέρμου από τον κ. Βασίλη Κασιώλα, εκπρόσωπο της Data Consultants, εταιρείας που υποστηρίζει το Δήμο στην εκπόνηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος. Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με ανοιχτή συζήτηση.

Επόμενο βήμα είναι η εκπόνηση του Β΄ μέρους του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Θέρμου, δηλαδή του Επιχειρησιακού Σχεδιασμού και Οικονομικού Προγραμματισμού των Υπηρεσιών του Δήμου, όπου θα περιγράφεται η επόμενη γενιά έργων του Δήμου μας”.

Παράταση συμβάσεων για 39 εργαζόμενους ζητά ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Φίλιας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr