ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΘερμοΘέρμο: Ολοκληρώθηκε η έκθεση ζωγραφικής “Ζωγραφίζοντας” αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις (εικόνες)

Θέρμο: Ολοκληρώθηκε η έκθεση ζωγραφικής “Ζωγραφίζοντας” αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις (εικόνες)

Θέρμο: Ολοκληρώθηκε η έκθεση ζωγραφικής “Ζωγραφίζοντας” αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις (εικόνες)

Ολοκληρώθηκε χθες, Τετάρτη 27 Απριλίου, η έκθεση ζωγραφικής, η οποία παρουσιάστηκε στον αίθριο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Θέρμου, με τίτλο “Ζωγραφίζοντας”.

Ο Κωνσταντίνος Αρταβάνης, ευχαριστεί εκ μέρους όλων των καλλιτεχνών, τον Δήμαρχο Θέρμου κ. Σπύρο Κωνσταντάρα και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Θέρμου κ. Αλέξανδρο Σιαδήμα.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Η έκθεση ζωγραφικής στο υπέροχο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία! Ο εξαιρετικός χώρος του Δημαρχείου που φιλοξένησε τις μοναδικές μας δημιουργίες αποτέλεσε στολίδι τις ημέρες του Πάσχα για τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες!

Μια έκθεση με χρώματα και φαντασία συνδυάστηκε όμορφα με το μοναδικό τοπίο και έδωσε χαρά και αισιοδοξία σε μικρούς και μεγάλους.

Από την πλευρά των καλλιτεχνών θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον αξιότιμο Δήμαρχο Θέρμου κ. Σπύρο Κωνσταντάρα & τον πρόεδρο της κοινότητας Θέρμου κ.Αλέξανδρο Σιαδήμα που μας επιτρέψανε να εκθέσουμε τις δημιουργίες μας και να ευχηθούμε ένα μοναδικό καλοκαίρι με δράσεις πολιτισμού όπως το Θέρμο γνωρίζει να πραγματοποιεί”!

Messolonghi by Locals: Θετικός ο απολογισμός από τις δραστηριότητες και την προσέλευση το Πάσχα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →