ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΘερμοΘέρμο: Μια ακόμη παρέμβαση για το ορεινό οδικό δίκτυο ξεκινά το 2023

Θέρμο: Μια ακόμη παρέμβαση για το ορεινό οδικό δίκτυο ξεκινά το 2023

Θέρμο: Μια ακόμη παρέμβαση για το ορεινό οδικό δίκτυο ξεκινά το 2023

Θέρμο: Μια ακόμη παρέμβαση για το ορεινό οδικό δίκτυο ξεκινά το 2023 όπως αναφέρει η εφημερίδα “Συνείδηση”, η οποία συμπληρώνει πως ο προσωρινός ανάδοχος στο τμήμα Τριανταφυλλέϊκα – Διποταμιά.

Αναλυτικά το δημοσίευμα: 

Ένα ακόμη έργο που αφορά την πολύπαθη οδοποιία του ορεινού οδικού δικτύου του Δήμου Θέρμου πρόκειται να ξεκινήσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εντός του 2023.

Πρόκειται για τη «βελτίωση δρόμου Τριανταφυλλέϊκα – Κοκκινόβρυση (τμήμα Τριανταφυλλέϊκα – Διποταμιά)», για το οποίο πρόσφατα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με απόφαση της Οικονομικής της Επιτροπής ανέδειξε τον προσωρινό ανάδοχο του έργου, το οποίο χρηματοδοτείται με 3.800.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Προσωρινός ανάδοχος του έργου αναδείχθηκε η εταιρεία «Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Τ.Ε.», με έκπτωση 27,26% και μετά την ολοκλήρωση του προσυμβατικού ελέγχου αναμένεται στις αρχές της νέας χρονιάς η υπογραφή της σύμβασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την ίδια περιοχή του Θέρμου στις αρχές της φετινής χρονιάς η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμβασιοποίησε παρέμβαση ύψους 800.000 ευρώ για τη βελτίωση του δρόμου Τριανταφυλλέϊκα – Αμπέλια.

Υπενθυμίζεται ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την περιοχή του ορεινού οδικού δικτύου του Θέρμου την προηγούμενη χρονιά ενέταξε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων έργα συνολικού προϋπολογισμού ανώ των 9 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα έχουν ενταχθεί εκτός από το τμήμα Τριανταφυλλέϊκα – Διποταμιά έχουν ενταχθεί:

1. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕΛΙΓΚΟΒΑ-ΑΜΒΡΑΚΙΑ (β’ΦΑΣΗ). Προϋπολογισμός: 1.400.000€
2. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΑΜΠΕΛΙΑ-ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ Προϋπολογισμός: 1.500.000 €
3.  ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ Κ. ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΠΛΑΤΑΝΟ, Προϋπολογισμός: 2.750.000€.

Το τελευταίο από τα έργα αυτά συμβασιοποιήθηκε στα μέσα του καλοκαιριού.

Δημήτρης Παπαδάκης – Εφημερίδα “Συνείδηση”

Ώθηση στην ανακύκλωση μέσω των μαθητών – Εξοπλισμός 4,1 εκατ. ευρώ θα τοποθετηθεί σε σχολεία του Αγρινίου και της Ναυπάκτου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ