ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΘερμοΘέρμο: Η λειτουργία των Δημοτικών Σφαγείων θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο

Θέρμο: Η λειτουργία των Δημοτικών Σφαγείων θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο

Θέρμο: Η λειτουργία των Δημοτικών Σφαγείων θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο

Οι ενέργειες που είναι αναγκαίες για να λειτουργήσουν  τα Δημοτικά Σφαγεία στο Θέρμο θα εξεταστούν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την ερχόμενη Δευτέρα έπειτα από αίτημα οκτώ δημοτικών συμβούλων.

Η ενημέρωση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Κωστακόπουλου:

Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18:00, θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Θέρμου συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου, η οποία συγκαλείται κατόπιν αίτησης οχτώ (8) Δημοτικών Συμβούλων (βάσει του άρθρου 67, παρ. 2.α του Ν. 3852/2010) με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης «Ενέργειες για τη λειτουργία των Δημοτικών Σφαγείων Θέρμου».

Η συνεδρίαση θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω διαδικτύου και είναι δυνατή η παρακολούθησή της στην ιστοσελίδα του Δήμου (https://www.dimos-thermou.gr) επιλέγοντας πάνω δεξιά την επιλογή «Δείτε live το Συμβούλιο».

Η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη την ώρα της συνεδρίασης. Εναλλακτικά είναι δυνατή η παρακολούθηση της συνεδρίασης στο κανάλι του Δήμου Θέρμου στο Youtube όπου είναι αποθηκευμένες σε video και όλες οι συνεδριάσεις και είναι δυνατό να αναζητηθούν ανά πάσα στιγμή.

Την Πέμπτη αποχαιρετούν για πάντα τον 22χρονο φοιτητή Φώτη Γαλανογιώργο στα Σιταράλωνα Θέρμου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ