ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΘερμοΘέρμο – Κωνσταντίνος Αναγνωστάκης: Συνεχίζω την πορεία μου ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Θέρμο – Κωνσταντίνος Αναγνωστάκης: Συνεχίζω την πορεία μου ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Θέρμο – Κωνσταντίνος Αναγνωστάκης: Συνεχίζω την πορεία μου ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Με ανακοίνωση του προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου ο Κωνσταντίνος Αναγνωστάκης, ο οποίος είχε εκλεγεί με τον συνδυασμό του κ. Θεόδωρου Κασόλα, κάνει γνωστό ότι θα συνεχίσει την πορεία του ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ.ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΕΡΜΟΥ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥ

Αξιότιμοι συνδημότες και συνδημότισσες,

Αξιότιμοι συνάδελφοι, κυρίες και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,

Ήταν μεγάλη τιμή για μένα η εντολή των συμπολιτών μου να υπηρετήσω τα συμφέροντα του Δήμου μας από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, στην οποία εκλέχθηκα με το συνδυασμό «ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» του κ. Θεόδωρου Κασόλα.

Λόγοι όμως που είναι πέρα και πάνω από τη δύναμή μου, τη θέλησή μου και τα πιστεύω μου, μου επιβάλουν την ανεξαρτητοποίησή μου και τη συνέχιση της πορείας μου ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.

Θέλω να καταστήσω σαφές ότι και από τη θέση του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου θα συνεχίσω να υπηρετώ τους συμπολίτες μου και να στηρίζω ιδέες και δράσεις προς τη σωστή κατεύθυνση, όπως άλλωστε έκανα, ανιδιοτελώς, όλα αυτά τα χρόνια της θητείας μου στην  Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Θερμά σας ευχαριστώ.

Με τιμή

Κωνσταντίνος Αναγνωστάκης

Αγρίνιο: Έκλεψαν 40 λίτρα πετρέλαιο και συνελήφθησαν

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr