ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΘερμό χειροκρότημα για τη χορευτική ομάδα του Εργαστήριου “Παναγία Ελεούσα” στην Πάτρα (εικόνες)

Θερμό χειροκρότημα για τη χορευτική ομάδα του Εργαστήριου “Παναγία Ελεούσα” στην Πάτρα (εικόνες)

Θερμό χειροκρότημα για τη χορευτική ομάδα του Εργαστήριου “Παναγία Ελεούσα” στην Πάτρα (εικόνες)

Tην Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» για νέους με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες του νομού Αιτωλ/νίας (Μεσολόγγι-Αγρίνιο) συμμετείχε στο 3ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών.

Το Φεστιβάλ διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Δήμο Πατρέων και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το Εργαστήρι συμμετείχε με τη χορευτική ομάδα των εκπαιδευομένων νέων μας και τον υπεύθυνο Γυμναστή κ. Μανώλη Περιβόλα και απέσπασε τις καλύτερες εντυπώσεις και το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Την αποστολή συνόδευσαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και εργαζομένων.

“Ήταν μια θαυμάσια εκδήλωση, μέσα σε ατμόσφαιρα αγαστής συνεργασίας, αλληλεγγύης, συλλογικής εργασίας, εθελοντισμού και αγάπης στον ευαίσθητο και δύσκολο τομέα της εκπαίδευσης των ατόμων με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες.

Ευχαριστούμε θερμότατα τον κ. Αντώνη Χαροκόπο, Πρόεδρο της ΠΟΜΑμεΑ, για την τιμή να μας προσκαλέσει να συμμετέχουμε καθώς και για την άψογη οργάνωση του Φεστιβάλ”, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Αγρίνιο: Μοναδική συναυλία του Χρήστου Παντούλα αφιερωμένη στον στιχουργό Πυθαγόρα (εικόνες – video)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ