ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΤο Θέρμο “αποχαιρετά” με θλίψη τη Ρωξάνη Τσώνη – Σπύρος Κωνσταντάρας: Ευθυτενής και αιώνια έφηβη

Το Θέρμο “αποχαιρετά” με θλίψη τη Ρωξάνη Τσώνη – Σπύρος Κωνσταντάρας: Ευθυτενής και αιώνια έφηβη

Το Θέρμο “αποχαιρετά” με θλίψη τη Ρωξάνη Τσώνη – Σπύρος Κωνσταντάρας: Ευθυτενής και αιώνια έφηβη

Δυσαναπλήρωτο κενό στην κοινωνική, θρησκευτική και πολιτιστική πορεία του τόπου αφήνει η Ρωξάνη Τσώνη που έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας  θλίψη στο Θέρμο.

Ήταν σύζυγος του αείμνηστου Γεώργιου Τσώνη και υπήρξε πολυπράγμων με έντονη τη διάθεση για προσφορά.

Το τελευταίο “αντίο” λένε σήμερα (11:00) συγγενείς, φίλοι και συντοπίτες στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Θέρμο.

Η ανάρτηση του Σπύρου Κωνσταντάρα για τη Ρωξάνη που “έφυγε”:

“Με υπόκλιση αποχαιρετούμε την Ρωξάνη Τσώνη το γένος Δάτσικα που έφυγε από την ζωή , αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στην κοινωνική , θρησκευτική και πολιτιστική πορεία της πόλης μας .
Η Ρωξάνη αγαπούσε το ωραίο , φρόντιζε την εμφάνιση της , είχε σπάνια ευγένεια , διακριτικότητα και μεγαλείο ψυχής , ενώ ήταν αρωγός αδυνάτων με μεγάλη προσφορά στην Εκκλησία , στην Μονή του Αγίου Κοσμά , στην Χορωδία Γυναικών της Ενορίας , στις κοινωνικές εκδηλώσεις , στον δήμο Θέρμου στον οποίο θα περιέλθουν σημαντικά περιουσιακά της στοιχεία από κοινή δωρεά με τον αείμνηστο σύζυγο της Γεώργιο Τσώνη.

Ήταν πάντα η νέα και δυναμική , αφού ποτέ δεν την πτόησε το πέρασμα του χρόνου .

Η παρουσία της στην εκκλησία κάθε μέρα, στις εκδηλώσεις της πόλης μας , στις παρέες της, στην πλατεία έδιναν την αίσθηση της αίγλης, της περιποίησης και της ομορφιάς .
Αναζητούσε την τελειότητα σε όλα που καταπιάνονταν, μέχρι του σημείου να περιγράψει τον τρόπο της τελετής της επίγειας αναχώρησης της, όπως την ήθελε, με κομβικό σημείο την περιποίηση της και την φιλοξενία των ανθρώπων που θα την αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά .

Η Ρωξάνη ήταν και για μένα ένας σημαντικός άνθρωπος, με ενδιαφέρον, με ευχές, με συμβουλές . Ίσως το μη εφικτό της παρουσίας μου σήμερα στο τελευταίο αντίο να το θέλαμε και οι δυο . Η Ρωξάνη για να μην διαπιστώσω την οριστική αναχώρηση της και Εγώ για να την θυμάμαι όρθια, ευθυτενή και αιώνια έφηβη . Γι αυτό δεν γράψαμε την ηλικία που έφυγε!

Ήταν πάντα νέα!

Σε ευχαριστούμε Ρωξάνη για όλα!

Συλλυπητήρια στους οικείους σου και ειδικά στον αγαπημένο σου ανηψιό Λευτέρη Δάτσικα που στάθηκε δίπλα σου μέχρι το τέλος.

Καλό Παράδεισο να έχεις !

Πέθανε στον ύπνο του ο Σταύρος Ψυχάρης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ