ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΘεοφάνεια: Η στιγμή του τραυματισμού του 22χρονου που βούτηξε για το Σταυρό στη Φθιώτιδα

Θεοφάνεια: Η στιγμή του τραυματισμού του 22χρονου που βούτηξε για το Σταυρό στη Φθιώτιδα

Θεοφάνεια: Η στιγμή του τραυματισμού του 22χρονου που βούτηξε για το Σταυρό στη Φθιώτιδα

Σοβαρά τραυματισμένος είναι ο νεαρός άνδρας που έπεσε στη Θάλασσα για να πιάσει τον Σταυρό στο Θεολόγος στην περιοχή Μαλεσίνα στη Φθιώτιδα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο από το tvstar ο νεαρός έπεσε στη θάλασσα με βουτιά, χωρίς να υπολογίσει πως ήταν ιδιαίτερα ρηχά

Μετά την βουτιά σηκώθηκε, φίλησε τον Σταυρό, στην συνέχεια όμως ζαλίστηκε και έπεσε στο νερό.

Με την βοήθεια άλλων πολιτών, ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας της Αταλάντης και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Λαμίας, αφού είχε χτυπήσει στο κεφάλι και τα χέρια.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα χρειαστεί εγχείρηση και στα δύο του χέρια, ενώ οι γιατροί θα τον υποβάλλουν και σε περαιτέρω εξετάσεις.

Καθυστέρησε το ασθενοφόρο

Σύμφωνα με τις περιγραφές των κατοίκων στο Θεολόγο το όχημα του ΕΚΑΒ καθυστέρησε να φτάσει, καθώς το ασθενοφόρο της Αταλάντης ήταν απασχολημένο σε διακομιδή και έπρεπε να έρθει άλλο από τα Καμένα Βούρλα.
Τελικά το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο, έστω και με καθυστέρηση και μετέφερε τον νεαρό άνδρα στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης όπου διαπιστώθηκαν δύο κατάγματα στους αγκώνες και χτύπημα στον αυχένα. Έτσι κρίθηκε η άμεση διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου τελικά μεταφέρθηκε ο 22χρονος.

“Το παιδί έχει σπάσει τα δύο του χέρια. Βούτηξε με το κεφάλι και τα χέρια σε παραλία περίπου μισό μέτρο” λέει μιλώντας στο newsit.gr ο δήμαρχος Λοκρών, Αθανάσιος Ζεκεντές για τον 22χρονο που τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να πιάσει τον σταυρό ανήμερα των Θεοφανίων.

Προσθέτει ότι «το παιδί είναι στο νοσοκομείο Λαμίας. Το σημείο αυτό είναι παραλία, όχι λιμάνι. Έριξαν τον σταυρό από μία εξέδρα. Σήμερα τα νερά ήταν πολύ αβαθή και ενώ τα υπόλοιπα παιδιά έπεσαν με τα πόδια και απλά περπάτησαν για να πάνε να πιάσουν τον σταυρό, ο 22χρονος έπεσε με τα χέρια και το κεφάλι. Το αποτέλεσμα ήταν να πάθει ζημιά. Ήταν λογικό, ήταν στο μισό μέτρο. Η διάγνωση του νοσοκομείου είναι ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα η σπονδυλική του στήλη ή στο κεφάλι αλλά έχει σπάσει τα δυο του χέρια».

Μάλιστα σύμφωνα με τον δήμαρχο Λοκρών «οι συγκεκριμένοι είναι χρόνια παραθεριστές, δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι, αλλά είναι άνθρωποι που ξέρουν την περιοχή».

Όπως εξηγεί, ο ίδιος δεν παρίστατο στην ρίψη του σταυρού στον Θεολόγο όπου έγινε το συμβάν. “Εγώ δεν ήμουν στον Θεολόγο, ήμουν στην έδρα του δήμου την Σκάλα με τον Μητροπολίτη και κάναμε την ρίψη του σταυρού. Είχε πολλή ηλιοφάνεια σήμερα, είχε πάρα πολύ κόσμο που βούτηξε” καταλήγει μιλώντας στο newsit.gr ο κ. Ζεκεντές.

Πηγή: newsit.gr με πληροφορίες από tvstar

«Υποκλινόμαστε σε αυτούς τους γονείς» – Τι λέει ο Ανδρέας Ηλιάδης για τη δωρεά των οργάνων του 6χρονου Θωμά

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ