ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΘεοδωρικάκος για Πισπιρίγκου: «Είναι πανίσχυρες οι αποδείξεις που έχει η αστυνομία»

Θεοδωρικάκος για Πισπιρίγκου: «Είναι πανίσχυρες οι αποδείξεις που έχει η αστυνομία»

Θεοδωρικάκος για Πισπιρίγκου: «Είναι πανίσχυρες οι αποδείξεις που έχει η αστυνομία»

Ο θάνατος των τριών παιδιών στην Πάτρα έχει συγκλονίσει τους πάντες με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο να υποστηρίζει ότι οι αρχές θα την διαλευκάνουν μέχρι τέλους και θα ελεγχθούν όσοι πιθανόν εμπλέκονται.

Σχετικά με την καταγγελία ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έπεσε στη ΓΑΔΑ θύμα ξυλοδαρμού ο υπουργός την χαρακτήρισε ψευδή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στη ΓΑΔΑ κρατείται σε συνθήκες κράτους δικαίου».

«Σε ό,τι αφορά την συγκεκριμένη περίπτωση ζήτησα από την πρώτη μέρα την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, διότι πέρα από υποχρέωση της αστυνομίας είναι κάτι που ξεπερνά τις πιο ακραίες υποθέσεις εγκληματικότητας. Υπάρχει κάτι βαθύτατα άρρωστο», τόνισε.

Για το τρίτο παιδί είναι πανίσχυρες οι αποδείξεις που έχει η αστυνομία, τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος. «Πρέπει να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση. Πρέπει να μάθουμε τι έχει γίνει με όλα τα παιδιά και με άλλους ανθρώπους που μπορεί να εμπλέκονται. Έχει περάσει τόσο μεγάλο διάστημα από την απώλεια αυτών των παιδιών και κανείς δεν είχε καταλάβει; Κανείς δεν είχε προσέξει; Θα πρέπει να διερευνηθούν τα πάντα».

Επισήμανε ακόμη ότι «πρέπει να κλείσουν όλες οι τρύπες του συστήματος. Δε μπορούμε να χάνουμε τρία παιδιά και να μην κάνουμε τίποτα».

Διαβεβαίωσε εξάλλου ότι το κράτος και οι αρχές θα κάνουν τη δουλειά τους στο ακέραιο. «Θα μάθουμε όλη την αλήθεια. Η έρευνα θα πάει μέχρι το τέλος. Πρέπει να ελεγχθούν όλες οι υπηρεσίες. Ό,τι και όποιος εμπλέκεται στην υπόθεση.»

Να σημειωθεί ότι αύριο στις 12 το μεσημέρι αναμένεται η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της. Παράλληλα, οι αρχές αναμένουν να γίνει εκταφή της Τζωρτζίνας για να ελέγξουν το τάμπλετ με το οποίο θάφτηκε μαζί.

pelop.gr

Πάτρα: Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε στείλει το 2014 αναφορά στην εισαγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr