ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΘεοδωρικάκος: Επισκέφθηκα στη ΓΑΔΑ τους επτά αστυνομικούς που κρατούνται, επικοινώνησα με τον πατέρα του 20χρονου

Θεοδωρικάκος: Επισκέφθηκα στη ΓΑΔΑ τους επτά αστυνομικούς που κρατούνται, επικοινώνησα με τον πατέρα του 20χρονου

Θεοδωρικάκος: Επισκέφθηκα στη ΓΑΔΑ τους επτά αστυνομικούς που κρατούνται, επικοινώνησα με τον πατέρα του 20χρονου

Με τους επτά αστυνομικούς που κρατούνται για την αιματηρή υπόθεση στο Πέραμα, συναντήθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος ενώ επικοινώνησε τηλεφωνικά και με τον πατέρα του 20χρονου που σκοτώθηκε.

Οπως ενημέρωσε ο κ. Θεοδωρικάκος στο προφίλ του στο Facebook το μεσημέρι της Κυριακής, «πριν από λίγο, επισκέφθηκα στη ΓΑΔΑ τους επτά αστυνομικούς που κρατούνται για την αιματηρή υπόθεση στο Πέραμα την Παρασκευή το βράδυ. Η κίνησή μου είχε αποκλειστικά ανθρώπινο και συμβολικό χαρακτήρα, για να στηρίξω ψυχικά νέους ανθρώπους που υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία».

Σύμφωνα με ό,τι ανέφερε στην ανάρτησή του, «από εκεί και πέρα, η δικαστική εξέλιξη και οι πειθαρχικές διαδικασίες θα εξελιχθούν όπως προβλέπουν οι νόμοι».

Επίσης, σημείωσε ότι «επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον πατέρα του νεαρού που σκοτώθηκε στο συγκεκριμένο περιστατικό στο Πέραμα. Του εξέφρασα τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου. Η κοινωνία μας χρειάζεται ανθρωπιά, ηρεμία και ασφάλεια για να προχωρήσει μπροστά. Σε όποια θέση και αν βρισκόμαστε, ιδιαίτερα αν υπηρετούμε τον δημόσιο βίο, οφείλουμε αυτό να το έχουμε καλά στο μυαλό μας».

iefimerida.gr

Αρης – Παναιτωλικός 5-1: Παρέλαση με πολυβόλα!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr