ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΠαναιτωλικοςΘεοδωρίδης: «Παρακολουθώ πάντα τον Παναιτωλικό – Ποτέ δεν αρνήθηκα πρόταση από την ομάδα»

Θεοδωρίδης: «Παρακολουθώ πάντα τον Παναιτωλικό – Ποτέ δεν αρνήθηκα πρόταση από την ομάδα»

Θεοδωρίδης: «Παρακολουθώ πάντα τον Παναιτωλικό – Ποτέ δεν αρνήθηκα πρόταση από την ομάδα»

Ο Γιώργος Θεοδωρίδης είναι ένας ποδοσφαιριστής που αγαπήθηκε όσο λίγοι στο Αγρίνιο (τα τελευταία χρόνια ίσως όσο κανένας) και το karvasaras.gr επικοινώνησε μαζί του για να μάθει πώς είναι η ζωή μετά το ποδόσφαιρο.

Μεταξύ άλλων ο πρώην αρχηγός του Παναιτωλικού αναφέρθηκε στην αγάπη του κόσμου του Παναιτωλικού την οποία λαμβάνει ακόμη και σήμερα, το πρόωρο τέλος της καριέρας του, την φημολογία για απόρριψη πρότασης να επιστρέψει στο Αγρίνιο από άλλο πόστο, τον Φώτη Κωστούλα και φυσικά τον Παναιτωλικό, τον οποίο παρακολουθεί ανελλιπώς από τότε που σταμάτησε το ποδόσφαιρο.

Σταμάτησες το ποδόσφαιρο το 2015, σχετικά πρόσφατα δηλαδή. Σου λείπει;

«Φυσικά και μου λείπει. Εγώ σταμάτησα το ποδόσφαιρο λίγο απότομα με το κάταγμα στο πόδι σε ένα παιχνίδι που παίξαμε με τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο και δυστυχώς δεν μπόρεσα να επανέλθω 100% και γι’ αυτό σίγουρα πέρασα μία δύσκολη φάση. Όμως αυτή τη στιγμή παρακολουθώ το ποδόσφαιρο και τον Παναιτωλικό».

Όταν λες ότι παρακολουθείς τον Παναιτωλικό;

«Τον παρακολουθώ πάντοτε από τότε που σταμάτησα το ποδόσφαιρο. Μπορεί να έχω περάσει από ΠΑΟΚ, Άρη, Παναθηναϊκό και Γερμανία, όμως ο Παναιτωλικός είναι ίσως το μεγαλύτερο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Είναι τεράστια η αγάπη που έχω πάρει από τον κόσμο στο Αγρίνιο, ίσως ακόμη και η μεγαλύτερη που έχω πάρει».

Τα τελευταία δύο χρόνια η ομάδα παλεύει για την παραμονή της. Εσένα πώς σου φαίνεται αυτό;

«Η ομάδα αξίζει περισσότερα από αυτά που έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια. Είχαμε μία έδρα που προκαλούσε τρόμο στους αντιπάλους της. Κάτι που τα τελευταία χρόνια δυστυχώς χάθηκε. Παίζαμε με πάθος. Αυτό που με τρέλαινε φέτος είναι ότι σε κάποια παιχνίδια έχανε και δεν υπήρχε αντίδραση μέσα στο γήπεδο».

Πριν από λίγο καιρό υπήρχαν δημοσιεύματα ότι απέρριψες πρόταση να αναλάβεις κάποιο πόστο στην ομάδα. Ισχύει;

«Αυτό που έχει βγει προς τα έξω ότι εγώ αρνήθηκα πρόταση του Παναιτωλικού δεν ισχύει. Δεν είναι ωραίο να γράφονται για εμένα πράγματα που δεν ισχύουν. Έχω καλή σχέση με ανθρώπους που βρίσκονται ακόμη και σήμερα στη διοίκηση της ομάδας και αν ίσχυε κάτι τέτοιο, πιστεύω θα το μαθαίνατε και από αυτούς. Ο κόσμος του Παναιτωλικού με έχει αγαπήσει και τον έχω αγαπήσει και εγώ και δεν θα ήθελα να δημιουργείται ένα τέτοιο θέμα από το πουθενά».

Στο «τιμόνι» του Παναιτωλικού ακόμη και σήμερα παραμένει ο Φώτης Κωστούλας. Το περίμενες;

«Είναι ευτύχημα που βρίσκεται στον Παναιτωλικό ο Φώτης Κωστούλας διότι βλέπουμε τη σταθερότητά του και το πόσο καλό όνομα έχτισε η ομάδα από τότε. Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που δεν θα ήθελε να βρίσκεται στο Αγρίνιο. Το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός είναι ένας τόσο ελκυστικός προορισμός για κάθε ποδοσφαιριστή οφείλεται στον Φώτη Κωστούλα. Και επειδή δεν θέλω να αδικήσω κανέναν, αξίζουν συγχαρητήρια και στους συνεργάτες του. Θα αναφέρω χαρακτηριστικά τον Πρόεδρο Μάκη Μπελεβώνη ο οποίος κάνει ότι μπορεί και πάντα προσπαθεί για το καλύτερο».

Πώς σου φαίνεται ότι ακόμη και σήμερα το όνομά σου μνημονεύεται τόσο συχνά από τους φίλους της ομάδας;

«Την αγάπη όπως είπα και πριν την εκλαμβάνω καθημερινά γιατί δεν έχω χάσει την επαφή μου με τους ανθρώπους της πόλης. Απέκτησα φιλίες που παραμένουν ακόμη και σήμερα και αυτό δείχνει πόσο σημαντικό είναι για εμένα το Αγρίνιο αλλά και το πέρασμά μου από την ομάδα. Σε αυτήν έζησα κάποιες πολύ όμορφες στιγμές».

Πηγή: karvasaras.gr  (ρεπορτάζ Μπάμπης Τσιρώνης)

Αγρίνιο: Έργα ασφαλτόστρωσης σε εξέλιξη

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr