ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτισμοςΘέμης Ζαχρήστος: Εγκαινιάστηκε στο Αγρίνιο η έκθεση φωτογραφίας με έργα όπου το φως συναντά το υδάτινο στοιχείο

Θέμης Ζαχρήστος: Εγκαινιάστηκε στο Αγρίνιο η έκθεση φωτογραφίας με έργα όπου το φως συναντά το υδάτινο στοιχείο

Θέμης Ζαχρήστος: Εγκαινιάστηκε στο Αγρίνιο η έκθεση φωτογραφίας με έργα όπου το φως συναντά το υδάτινο στοιχείο

Tα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του Θέμη Ζαχρήστου με τίτλο “Υδάτινες μορφές”, πραγματοποιήθηκαν χθες τη Δευτέρα (13.03.23) στην Παλαιά Δημοτική Αγορά, στο Αγρίνιο.

H αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Μαρία Παπαγεωργίου τόνισε: «Χαίρομαι που ένας δάσκαλος, επί σειρά ετών, των Εικαστικών Τμημάτων του Δήμου Αγρινίου πραγματοποιεί σήμερα, εδώ, σε αυτό το χώρο αυτή την υπέροχη έκθεση φωτογραφίας.

Η οπτική ματιά του φωτογράφου προσεγγίζοντας τα υδάτινα όρια, αφαιρώντας τα περιττά αντανακλώντας το φως, μορφές και συνυπάρξεις. Του εύχομαι καλή πορεία σε νέες εκφάνσεις και προσεγγίσεις στο μέλλον!».

Ο καλλιτέχνης σημειώνει χαρακτηριστικά στο έντυπο της έκθεσης “…Όταν το φως συναντά το υδάτινο στοιχείο τότε συμβαίνουν οι πιο απρόσμενες οπτικές αποκαλύψεις… Αγκαλιάζει το τοπίο του νερού και δημιουργεί υδάτινες μορφές που ξεπηδούν μπροστά σου…”.

 

Διάρκεια έκθεσης: 13 έως 26 Μαρτίου 2023

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 10 π.μ. – 1 μ.μ. & 6 μ.μ – 8,30 μ.μ., Κυριακή 10 π.μ. – 1 μ.μ.

Σύντομο βιογραφικό:

Ο Θέμης Ζαχρήστος γεννήθηκε το 1977 στο Αγρίνιο. Διαθέτει πιστοποιητικό σπουδών E.S.P. φωτογραφίας και οπτικών μέσων επικοινωνίας. Επί 5 έτη συνεργάστηκε με το Φωτογραφείο Technofilm ως φωτογράφος και στη συνέχεια επί 15 έτη ως επιχειρηματίας φωτογράφος στο Super Vision studios με έδρα το Αγρίνιο.

Υπεύθυνος του Τμήματος Φωτογραφίας στο ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ του Δήμου Αγρινίου τις περιόδους 2003-2016 και 2019 μέχρι σήμερα.

 

“Ζωντανεύει” και πάλι ο Νερόμυλος στο Θέρμο με την δράση «Τεχνική Εκπαίδευση Κατασκευής Νερόμυλου» (εικόνες)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ