Θέμις Μπαζάκα: “Τρόμαξα λίγο, δεν φανταζόμουν ότι θα είναι τόσο τρομερό αυτό που είπα”

Η Θέμις Μπαζάκα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» για να συναντήσει τη Ναταλία Γερμανού και τη Ναταλία Αργυράκη στον ΑΝΤ1. Μάλιστα,…

bazaka12

Η Θέμις Μπαζάκα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» για να συναντήσει τη Ναταλία Γερμανού και τη Ναταλία Αργυράκη στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στη θύελλα που είχε ξεσηκώσει πρόσφατα μια δήλωση της περί κατάργησης των θρησκευτικών από τα σχολεία.

«Πρέπει να γίνει η σεξουαλική εκπαίδευση στο σχολείο, πρέπει να πάψουν τα θρησκευτικά, πρέπει όλοι να μιλούν στα παιδιά πιο ανοιχτά για κοινωνικά θέματα. Δεν γίνεται άλλο αυτό το πράγμα» είχε τονίσει χαρακτηριστικά η ηθοποιός τον περασμένο Νοέμβρη σε συνέντευξη της.

Σήμερα, δυο περίπου μήνες αργότερα, για τα επιθετικά σχόλια που δέχθηκε για την τοποθέτηση της, η Θέμις Μπαζάκα παραδέχθηκε πως «τρόμαξα λίγο! Δεν το φανταζόμουν ότι θα είναι τόσο τρομερό αυτό το πράγμα το οποίο είπα. Είπα κάτι που το συζητάμε πάρα πολύ μεταξύ μας. Από εκεί και ύστερα δεν ξαναμίλησα γιατί δεν θέλω να τροφοδοτώ και να δίνω περισσότερη τροφή».

«Social media δεν έχω και δεν υπάρχει περίπτωση να έχω. Έρχονταν βέβαια μηνύματα και τηλεφωνήματα και γράμματα στο θέατρο. Συγχρόνως όμως είχα και μια πολύ μεγάλη μερίδα ανθρώπων οι οποίοι μου έλεγαν «μπράβο σας που μιλάτε». Τώρα σιωπή» δήλωσε ακόμα η Θέμις Μπαζάκα για να συνεχιστεί η συζήτηση γύρω από την παράσταση στην οποία και συμμετέχει αυτή τη σεζόν.

Πηγή: zappit.gr