ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΘέμα Δημοκρατίας με τον αρχηγό του Στρατού ή… ψυχοπαθολογίας;

Θέμα Δημοκρατίας με τον αρχηγό του Στρατού ή… ψυχοπαθολογίας;

Θέμα Δημοκρατίας με τον αρχηγό του Στρατού ή… ψυχοπαθολογίας;

Όταν έγινε νωρίτερα σήμερα γνωστό ότι παραμένει αρχηγός ΓΕΕΘΑ ο Κωνσταντίνος Φλώρος για έναν ακόμη χρόνο, η απογοήτευση κάποιων δεν κρύφτηκε.

Αμέσως βγήκε ιστοσελίδα στον “προοδευτικό χώρο” και κατήγγειλε ότι τελικά ο Μητσοτάκης και ο Φλώρος δεν αποδέχτηκαν τα όσα συνταρακτικά περιέγραψε ξανά και ξανά μια άλλη εφημερίδα του ίδιου χώρου! Έτσι, η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ που έφερε το παραπάνω αποτέλεσμα μοιάζει να “ξενέρωσε” κόσμο που είχε επενδύσει σε μια αλλαγή αρχηγού ή κάτι παρόμοιο. Ποτέ δεν ξέρεις αν δεν καταλάβεις σε τι ακριβώς ενοχλεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος, τη στιγμή μάλιστα που οι οικονομικές κατηγορίες που του αποδόθηκαν αποδείχτηκε ότι δεν τον αφορούσαν.

Θεωρητικά, στη συγκεκριμένη συγκυρία, πρέπει να μη σε νοιάζει τι εικόνα θα δώσεις στις χώρες που θα ήθελαν να δουν την Ελλάδα να καταρρέει θεσμικά ώστε να εγείρεις τέτοια ζητήματα. Αλλά κάπου εκεί εγείρουν “θέμα Δημοκρατίας” κάμποσοι, διότι την έχουν υπεράνω όλων! Εκτός από όταν κυβερνούν οι ίδιοι, που τότε μπορεί να μπει λίγο νερό στο κρασί, για το καλό ενός “άλλου κόσμου εφικτού”…

Τα παραπάνω γίνονται ακόμη πιο εξοργιστικά αν σκεφτείς ότι μιλάμε για έναν αρχηγό Στρατού που δίνει την εντύπωση στον μέσο Έλληνα ότι είναι κάποιος που κάνει για την δουλειά αυτή, που εμπνέει μια πρωτοφανή εμπιστοσύνη λόγω επιχειρησιακής εμπειρίας στις Ειδικές Δυνάμεις. Πλην όσων, ασφαλώς, τον αποκαλούν “φλώρο” στο twitter επειδή δεν τους κάνει το χατίρι να παραιτηθεί!

Η απορία παραμένει. Είναι δυνατόν να βάζουν τέτοια εποχή στο κάδρο τον αρχηγό του ελληνικού Στρατού την ώρα που οι (γκρίζοι) λύκοι απέναντι αλυχτάνε; Μήπως δεν έχουμε “θέμα Δημοκρατίας” αλλά θέμα… ψυχοπαθολογίας;

ΚΥΣΕΑ: Αρχηγός ΓΕΕΘΑ για ακόμα έναν χρόνο ο Κωνσταντίνος Φλώρος

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ