ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΘέμα χρόνου η σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού που εγκατέλειψε τη 12χρονη – Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας στον “Δυτικά Fm 92.8”

Θέμα χρόνου η σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού που εγκατέλειψε τη 12χρονη – Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας στον “Δυτικά Fm 92.8”

Θέμα χρόνου η σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού που εγκατέλειψε τη 12χρονη – Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας στον “Δυτικά Fm 92.8”

Κάθε στοιχείο που θα αποκαλύψει την ταυτότητα του άνδρα ο οποίος παρέσυρε με το αυτοκίνητό του 12χρονο κορίτσι και στη συνέχεια το εγκατέλειψε αβοήθητο στο 1ο χιλιόμετρο  της Εθνικής Οδού Αγρινίου – Καρπενησίου, στο ύψος της Μεταλλοπλαστικής, εξετάζει με προσοχή η Τροχαία Αγρινίου. Τους λόγους για τους οποίους η σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού είναι θέμα χρόνου, εξήγησε στον “Δυτικά Fm 92.8” ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Χρήστος Τσιμπούκης.   

Μιλώντας στην εκπομπή “Today News” με τη Δήμητρα Λαοπόδη, ο δικηγόρος Χρήστος Τσιμπούκης αναφέρθηκε καταρχάς στην κατάσταση της υγείας του κοριτσιού που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Πάτρας. Όπως σημείωσε το εξιτήριο που θα πάρει σύντομα δεν σημαίνει ότι τελείωσε η περιπέτειά της. Tα τραύματα που προκλήθηκαν στο σώμα της 12χρονης χρειάζονται περεταίρω αποκατάσταση καθώς  οι ρόδες του οχήματος τις προκάλεσαν “εγκαύματα” σε σημεία του σώματός της.

Στο σκέλος της διερεύνησης, όπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας, οι αστυνομικοί εξετάζουν τις μαρτυρίες του τραυματισμένου κοριτσιού και μιας φίλης της καθώς είδαν το πρόσωπο του οδηγού. O ίδιος διαβεβαίωσε μάλιστα το θύμα του τροχαίου ότι θα σταματούσε στην άκρη για βοηθήσει. Έβγαλε το κεφάλι του από το παράθυρο για να καθησυχάσει τη 12χρονη και αντί να πράξει το αυτονόητο έκανε όπισθεν και εξαφανίστηκε. Υπάρχει, με άλλα λόγια, συγκεκριμένη περιγραφή.

Παράλληλα, συλλέγεται και εξετάζεται υλικό που έχει καταγραφεί από κάμερες επιχειρήσεων οι οποίες λειτουργούν στην περιοχή και αναμένεται να δώσουν στοιχεία σχετικά με διερχόμενα οχήματα που ταιριάζουν με το χρώμα και τον τύπο του οχήματος που οδηγούσε ο νεαρός, κατά τις μαρτυρίες, άνδρας.

Ο κ. Τσιμπούκης κάλεσε το δράστη να παραδοθεί και να αναλάβει τις ευθύνες του. Επιπλέον ζήτησε από οποιονδήποτε γνωρίζει πληροφορίες να τις γνωστοποιήσει και να βοηθήσει το έργο της Αστυνομίας.

Ακούστε τις δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας:

 

 

*Φωτογραφία αρχείου: epoli.gr

Κεραμέως: Από τον Σεπτέμβριο δεκτά στα νηπιαγωγεία όλα τα παιδιά 4 ετών

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr