ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΘέλουµε την «ανορθολογική και πρόχειρη µεγέθυνση του Πανεπιστηµίου» που προσφάτως διαπιστώσαµε ότι µας ενοχλεί…;

Θέλουµε την «ανορθολογική και πρόχειρη µεγέθυνση του Πανεπιστηµίου» που προσφάτως διαπιστώσαµε ότι µας ενοχλεί…;

Θέλουµε την «ανορθολογική και πρόχειρη µεγέθυνση του Πανεπιστηµίου» που προσφάτως διαπιστώσαµε  ότι µας ενοχλεί…;

Την ανορθολογική και πρόχειρη µεγέθυνση του Πανεπιστηµίου Πατρών, µε τη δηµιουργία νέων τµηµάτων και τη συγχώνευση µε το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, χωρίς σχέδιο και στήριξη σε ανθρώπινους και υλικούς πόρους ως απόρροια του νόµου Γαβρόγλου» διαπίστωσε µε πρόσφατη απόφασή της η Σύγκλητος του Πανεπιστηµίου Πατρών.

Την ίδια ώρα ζητά τη στελέχωση του Πανεπιστηµίου µε µέλη ΔΕΠ και διαµαρτύρεται εύλογα για τη φετινή κατανοµή των νέων θέσεων µελών ΔΕΠ, που είναι λιγότερες και από τις αποχωρήσεις λόγω συνταξιοδοτήσεων.

Όµως το Πανεπιστήµιο και τα θεσµικά του όργανα να πρέπει µάλλον να βάλλουν ένα όριο στη στελέχωση που ζητούν. Γιατί η  «ανορθολογική και πρόχειρη µεγέθυνση του Πανεπιστηµίου» από το νόµο Γαβρόγλου δεν λύνεται απλά και µόνο µε περισσότερα νέα µέλη ΔΕΠ.

Αντιθέτως µε πολλά νέα µέλη ΔΕΠ, αυτά που ο νόµος Γαβρόγλου «ξέχασε», οδηγούµαστε στην πλήρη εφαρµογή του νόµου Γαβρόγλου. Εποµένως, το θέµα είναι αν θέλουµε ή όχι την πλήρη εφαρµογή του νόµου Γαβρόγλου. Πως όµως θα µπορούσε να θέλουµε την «ανορθολογική και πρόχειρη µεγέθυνση του Πανεπιστηµίου» που προσφάτως διαπιστώσαµε ότι µας ενοχλεί…;

Εφημερίδα Συνείδηση

Σεισμός 5,4 Ρίχτερ στην Κρήτη

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr