ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleThe Voice: Τέσσερα “ναι” για τον Ανδρέα Δρακόπουλο από το Αγρίνιο (video) – Ποιον κριτή επέλεξε

The Voice: Τέσσερα “ναι” για τον Ανδρέα Δρακόπουλο από το Αγρίνιο (video) – Ποιον κριτή επέλεξε

The Voice: Τέσσερα “ναι” για τον Ανδρέα Δρακόπουλο από το Αγρίνιο (video) – Ποιον κριτή επέλεξε

Μία θέση στο “The Voice” διεκδίκησε στο επεισόδιο του Σαββάτου ο Ανδρέας Δρακόπουλος  που κατάγεται από το Αγρίνιο. 

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά και οι τέσσερις coaches γύρισαν τις καρέκλες τους για να δουν το πρόσωπο πίσω από τη φωνή. Ήταν ο Ανδρέας Δρακόπουλος από τα Καλύβια Αγρινίου αυτός που τους εντυπωσίασε ερμηνεύοντας την επιτυχία του Γιώργου Θεοφάνους «Που να’ σαι» την οποία πρωτοτραγούδησε το 2005 ο Αντώνης Ρέμος.

Ο Ανδρέας Δρακόπουλος που είναι αδερφός της γνωστής τραγουδίστριας Φανής Δρακοπούλου,  κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση με την έγκριση όλων.

“Είπες ένα τραγούδι και με έχει ικανοποιήσει, θαρρείς και έχω βγει έξω και  έχω διασκεδάσει 4-5 ώρες σερί” του είπε η Έλενα Παπαρίζου.

“Φαίνεται ότι έχεις πείρα, ότι μπορείς να πατήσεις στη σκηνή και έχεις αυτοπεποίθηση. Όλα αυτά μαζί με τη δύναμη που έχεις στη φωνή σου, την έκταση που έχεις στη φωνή σου, το μέταλλο…” , σχολίασε ο Σάκης Ρουβάς για να εκφράσει τη θετική του άποψη και να ζητήσει από το διαγωνιζόμενο να επιλέξει τη δική του ομάδα.

Ακόμα και ο Πάνος Μουζουράκης που δεν ανήκει στο χώρο του λαϊκού τραγουδιού έκανε την προσπάθειά του να διεκδικήσει μια “συνεργασία” με τον Ανδρέα Δρακόπουλο.

Με τη σειρά του ο Κωνσταντίνος Αργυρός τον προέτρεψε να ενταχθεί στην ομάδα του για να δείξει στον κόσμο τις δυνατότητες τους ακόμα περισσότερο.

Τελικά ο τραγουδιστής επέλεξε τον Λευκαδίτη  Κωνσταντίνο Αργυρό, με τον οποίο, όπως είπε,  έχει συνεργαστεί στο παρελθόν η αδελφή του.

Χείμαρρος ο Ορέστης Τζιόβας για Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη

 

 

 

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr