ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΘάνος Μπίρκος: Από τα καπνοχώραφα της Λεπενούς …ισοβίτης στην τηλεοπτική σειρά “Σασμός” (video)

Θάνος Μπίρκος: Από τα καπνοχώραφα της Λεπενούς …ισοβίτης στην τηλεοπτική σειρά “Σασμός” (video)

Θάνος Μπίρκος: Από τα καπνοχώραφα της Λεπενούς …ισοβίτης στην τηλεοπτική σειρά “Σασμός”  (video)

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένος ο Αιτωλοακαρνάνας ηθοποιός, Θάνος Μπίρκος, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά του Alpha, «Σασμός».

Ο ισοβίτης Τόλης από τον «Σασμό» έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη και μοιράστηκε την ενδιαφέρουσα πορεία της ζωής του.

Θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια και τις αγροτικές εργασίες στη Λεπενού του Αγρινίου Αιτωλοακαρνανίας που ζούσε μέχρι τα 18 του, και εξήγησε όσα μεσολάβησαν μέχρι την κατάκτηση του ονείρου του να γίνει ηθοποιός. Ο ηθοποιός μίλησε για το μάζεμα των καπνών, για το αρμάθιασμα του με τις βελόνες που οι κάπως μεγαλύτεροι σε ηλικία θα καταλάβουν πολύ καλά, ενώ αποκάλυψε πως μέχρι τα 18 του δεν ήξερε τι θα πει να πηγαίνεις διακοπές.

Τελικά τις πρώτες του διακοπές τις πήγε αφού τελείωσε το σχολείο στη Λευκάδα και όπως παραδέχτηκε δεν του άρεσε καθόλου η διαδικασία γιατί τις είχε πολύ διαφορετικά στο μυαλό του. Ο Θάνος Μπίρκος εξήγησε πως μέχρι τα 18 του έλεγε πως όταν μεγαλώσει θα γίνει δικηγόρος, παπάς ή δάσκαλος.

«Ήθελα κάτι να κάνω. Πήγαινα και στο ψαλτήρι κι έψελνα και εκφραζόμουν από τους ψαλμούς. Έλεγα το “πιστεύω” κ.ο.κ.», πρόσθεσε.

Ανήμερα Δεκαπενταύγουστου όταν ο ηθοποιός ήταν 18 ετών μετακόμισαν οικογενειακώς από τη Λεπενού στην Αθήνα.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στις σπουδές του στην Πάτρα, στο τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων, που ήταν και το κομμάτι που βοήθησε στην ενηλικίωσή του.

Η ηθοποιία ήρθε αργότερα στη ζωή του, με τους γονείς του να αισθάνονται φυσικά περήφανοι όταν τον είδαν πρώτη φορά να παίζει.

Ο Θάνος Μπίρκος αποκάλυψε πως η πρώτη επαφή με την υποκριτική ξεκίνησε από μια θεατρική παράσταση του σχολείου στο χωριό του.

«Όταν πήγαινα γυμνάσιο έβλεπα τηλεοπτικές σειρές και μετά πήγαινα μπροστά στον καθρέφτη και έπαιζα τους ρόλους, έκανα τον Γιάγκο Δράκο. Την είχα τη σαπουνόπερα από μικρός», πρόσθεσε.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ