ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΘάνος Μωραΐτης: «Συνέδριο τομής, συνέχειας και Νέας Αρχής, με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή»

Θάνος Μωραΐτης: «Συνέδριο τομής, συνέχειας και Νέας Αρχής, με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή»

Θάνος Μωραΐτης: «Συνέδριο τομής, συνέχειας και Νέας Αρχής, με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή»

Σε δήλωση προέβη ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. -Προοδευτική Συμμαχία, Θάνος Μωραΐτης, για την έναρξη ψηφοφορίας συνέδρων για το επερχόμενο Συνέδριο του κόμματος.

Θάνος Μωραΐτης: «Συνέδριο τομής, συνέχειας και Νέας Αρχής, με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή»Αφού ψήφισε σήμερα το πρωί, χαιρέτισε την έναρξη των διαδικασιών, χαρακτηρίζοντας το 3ο Συνέδριο του κόμματος «Συνέδριο τομής και συνέχειας προς ένα κόμμα σύγχρονο, μαζικό και συμμετοχικό, όπου τα μέλη θα έχουν τον πρώτο λόγο σε όλες τις μεγάλες αποφάσεις».

Παράλληλα τόνισε πως «αυτή η βαθιά δημοκρατική διαδικασία θα μας δώσει την ώθηση για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα.

Τέλος, ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλες και όλους του υποψήφιους συνέδρους.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μωραΐτη:

Θάνος Μωραΐτης: «Συνέδριο τομής, συνέχειας και Νέας Αρχής, με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή»«Χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ψηφίζουναυτές τις ώρες για να εκλέξουν του συνέδρους για το 3οΣυνέδριο του κόμματός μας.

Ένα Συνέδριο τομής και συνέχειας, με το οποίο κάνουμε μια Νέα Αρχή με την κοινωνία στην Πρώτη Γραμμή, προς ένα κόμμα σύγχρονο, μαζικό και συμμετοχικό, όπου τα μέλη θα έχουν τον πρώτο λόγο σε όλες τις μεγάλες αποφάσεις.

Με μια βαθιά δημοκρατική διαδικασία που θα δώσει την ώθηση για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα, για την προοπτική μιας νέας προοδευτικής διακυβέρνησης, με κορμό τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, που θα κρατήσει την κοινωνία όρθια σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Και βέβαια, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τη μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας με την εκλογή του Προέδρου μας και της Κεντρικής επιτροπής του κόμματος από τη βάση των μελών μας.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες και όλους! Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Και θα νικήσουμε!»

Θάνος Μωραΐτης: «Συνέδριο τομής, συνέχειας και Νέας Αρχής, με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή» Θάνος Μωραΐτης: «Συνέδριο τομής, συνέχειας και Νέας Αρχής, με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή» Θάνος Μωραΐτης: «Συνέδριο τομής, συνέχειας και Νέας Αρχής, με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή» Θάνος Μωραΐτης: «Συνέδριο τομής, συνέχειας και Νέας Αρχής, με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή»

Τι κοινό θα έχουν η Νέα Υόρκη και το Μεσολόγγι το 2050;

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →