ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΘάνος Μωραΐτης: “Είμαστε οι νικητές” – Μεγάλη συγκέντρωση στο Αγρίνιο (εικόνες)

Θάνος Μωραΐτης: “Είμαστε οι νικητές” – Μεγάλη συγκέντρωση στο Αγρίνιο (εικόνες)

Θάνος Μωραΐτης: “Είμαστε οι νικητές” – Μεγάλη συγκέντρωση στο Αγρίνιο (εικόνες)

«Έχουμε την εμπειρία και το ανθρώπινο δυναμικό για να κάνουμε πράξη ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας» είπε ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Θάνος Μωραΐτης μιλώντας απόψε στην πολυπληθή συγκέντρωσή του στο Αγρίνιο.

Για βραδιά γιορτής και νίκης έκανε λόγο ο κ. Μωραΐτης, καθώς χωρίς αμφιβολία η συγκέντρωσή του στο Αγρίνιο, στον πεζόδρομο 39ου Συντάγματος και της Ηλία Ηλίου (στα καφέ ILΝove, Loca και Cobo) αποτέλεσε ένα από τα τελευταία μεγάλα πολιτικά γεγονότα πριν την κάλπη της 21ης Μαΐου

Σύμφωνα με το Θάνο Μωραΐτη, ο ΣΥΡΙΖΑ στο πρόγραμμά του έχει μια σειρά από θεσμικές αλλαγές που είναι απαραίτητες, όπως ανέφερε, για να προχωρήσει μπροστά η χώρα.

Μάλιστα, ο ίδιος χαρακτήρισε αυτές τις αλλαγές αναγκαιότητα, προκειμένου να οχυρώσουν τη Δημοκρατία

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε σίγουρος για τη νίκη του κόμματος εκτιμώντας ότι ο ελληνικός λαός θα γυρίσει την πλάτη στην αδικία, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και συμπλήρωσε πως ο κόσμος θα επιλέξει τη Δικαιοσύνη με το να εμπιστευτεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πέρα από το σχέδιο, εκτιμώ ότι έχουμε την εμπειρία και το ανθρώπινο δυναμικό για να κάνουμε πράξη ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας» ανέφερε ο κ.Μωραΐτης και πρόσθεσε ότι: «στις 21 Μαΐου δεν θα ψηφίσουν οι δημοσκόποι και τα παπαγαλάκια του ασφυκτικά ελεγχόμενου μιντιακού συστήματος, αλλά ο ελληνικός  λαός, οι 450.000 νέοι ψηφοφόροι, όπως επίσης και οι εκατοντάδες χιλιάδες αναποφάσιστοι».

Ο Θάνος Μωραΐτης εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, με την εφαρμογή του προγράμματός του, θα απαντήσει στην τραγική κατάσταση που έχει περιέλθει η κοινωνία, με μέτρα όπως η προστασία της πρώτης κατοικίας με την αναστολή των πλειστηριασμών, τη μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα, τη μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα, αλλά και η αύξηση του κατώτατου μισθού στα 880 ευρώ.

Διεξοδική αναφορά έκανε επίσης ο κ.Μωραΐτης στο πως θα ανακτήσει η χώρα την ικανότητά της για να παράξει, συνδυάζοντας μάλιστα το παραγωγικό μοντέλο με το δημογραφικό πρόβλημα και την «ερήμωση» της υπαίθρου, όπως επίσης έκανε διεξοδική ανάλυση σε πολλά και φλέγοντα ζητήματα που ταλανίζουν την Αιτωλοακαρνανία.

Εκλογές 2023: Ξεκίνησε η αναχώρηση των ετεροδημοτών – Αυξημένη η κίνηση

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ