ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΘάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Γιατί ο γιατρός της Τζωρτζίνας ζήτησε να διερευνηθεί η τροπονίνη

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Γιατί ο γιατρός της Τζωρτζίνας ζήτησε να διερευνηθεί η τροπονίνη

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Γιατί ο γιατρός της Τζωρτζίνας ζήτησε να διερευνηθεί η τροπονίνη

Η τροπονίνη, ένα ακόμα εύρημα που προβληματίζει, μετά το θάνατο και του τελευταίου παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη, της Τζωρτζίνας, στην Πάτρα.

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση των αιφνίδιων θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα, ενώ αίσθηση έχει προκαλέσει ότι η μητέρας τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορείται για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της.

Στην περίπτωση της 9χρονης Τζωρτζίνας αναφέρθηκε ο διευθυντής ΜΕΘ Παίδων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, μιλώντας το πρωί της Κυριακής (10.04.2022) στο MEGA.

Ο διευθυντής ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου, Ανδρέας Ηλιάδης, αναφέρθηκε στην κατάθεσή του στην τροπονίνη, που βρέθηκε σε μεγάλο επίπεδο στον οργανισμό της 9χρονης Τζωρτζίνας, το οποίο τον οδηγεί στο συμπέρασμα ότι κάποιος είχε πειράξει το οξυγόνο του παιδιού. «Αγωνιστήκαμε και δώσαμε μάχη για να καταφέρουμε ό,τι μπορούσαμε να περισώσουμε από την Τζωρτζίνα. Δυστυχώς η αγκαλιά μας δεν ήταν τόσο μεγάλη», δήλωσε.

Πληροφορίες επίσης της εφημερίδας «Πελοπόννησος» αναφέρουν ότι πριν από λίγες ημέρες η οικογένεια Πισπιρίγκου ζήτησε από το νοσοκομείο τον ιατρικό φάκελο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Ο γιατρός της μάλιστα φέρεται να είχε ζητήσει να διερευνηθεί η εκτόξευση της τροπονίνης, του ενζύμου δηλαδή που γεννά ο οργανισμός και σχετίζεται με τη λειτουργία της καρδιάς. Η τιμή της τροπονίνης, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», θα έπρεπε να είναι γύρω στο 10, ενώ στον οργανισμό της Τζωρτζίνας το επίπεδο της τροπονίνης είχε φτάσει το 480.

Μετά τον εντοπισμό της ουσίας της κεταμίνης στον οργανισμό της Τζωρτζίνας, οι έρευνες – όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ του MEGA – έχουν στραφεί στη διερεύνηση των αιτιών θανάτων των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας.

Δείτε το video:

Πηγή: newsit.gr με πληροφορίες από MEGA

Σοβαρό τροχαίο στη Δάφνη Ναυπακτίας

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →