ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςΘάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Εντολή για ανάκτηση του tablet που βρίσκεται στον τάφο της Τζωρτζίνας

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Εντολή για ανάκτηση του tablet που βρίσκεται στον τάφο της Τζωρτζίνας

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Εντολή για ανάκτηση του tablet που βρίσκεται στον τάφο της Τζωρτζίνας

Η 18η τακτική ανακρίτρια που διεξάγει την έρευνα έδωσε εντολή για να ανασυρθεί από τον τάφο της Τζωρτζίνας το tablet που είχε τοποθετηθεί μαζί της, με στόχο να αξιοποιηθεί κάθε στοιχείο που μπορεί να ρίξει φως στις συνθήκες θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Μάλιστα, η ανάσυρση της ηλεκτρονικής συσκευής από τον τάφο του παιδιού αναμένεται να γίνει άμεσα. Εν συνεχεία, το tablet θα παραδοθεί για έλεγχο στις αρμόδιες αρχές και συγκεκριμένα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ασφάλειας προκειμένου να ερευνηθεί και να διαπιστωθεί αν μέσα σε αυτό υπάρχουν στοιχεία κρίσιμα για την εξέλιξη της έρευνας.

Ο δρόμος για την συγκεκριμένη ανακριτική πράξη άνοιξε όταν στο γραφείο της κ. Σαλάππα εμφανίστηκε ο Μάνος Δασκαλάκης και κατέθεσε ότι η συγκεκριμένη συσκευή είχε ταφεί με το παιδί, κατόπιν επιθυμίας της μητέρας του Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας και μετά την απολογία της στην ανακρίτρια κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη.

Σε αυτόν τον τάφο είναι θαμμένα τα τρία αδερφάκια που έφυγαν από τη ζωή σε λιγότερο από τρία χρόνια στην Πάτρα (πηγή: thebest.gr)

Πηγή: protothema.gr

Νέα Σμύρνη: Κακοποιούσε σεξουαλικά και σωματικά τη 10χρονη κόρη του

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr