ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔιαφοραΘάνατος 55χρονου στην Αβόρανη: Σε αυτοκτονία καταλήγει η αστυνομία, αποκλείει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας (ΦΩΤΟ)

Θάνατος 55χρονου στην Αβόρανη: Σε αυτοκτονία καταλήγει η αστυνομία, αποκλείει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας (ΦΩΤΟ)

Θάνατος 55χρονου στην Αβόρανη: Σε αυτοκτονία καταλήγει η αστυνομία, αποκλείει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας (ΦΩΤΟ)

Στο ενδεχόμενο της αυτοκτονίας καταλήγει η τοπική αστυνομία, αναφορικά με τα αίτια θανάτου, του 55χρονου που βρέθηκε αιμόφυρτος, στην πατρική του οικία στην Αβόρανη Αγρινίου, από τη μητέρα του, σήμερα στις 10 το πρωί.

Αρχικά, προέκυψαν πολλά μυστήρια ερωτηματικά, καθώς, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο 55χρονος ήταν πυροβολημένος στην θωρακική χώρα, από κυνηγετικό όπλο, δεν βρέθηκε δίπλα του αλλά σε άλλο σημείο του σπιτιού (μαζί με δύο ακόμη κυνηγετικά όπλα) καθώς φαίνεται πως οικείο του πρόσωπο το απομάκρυνε ασυναίσθητα.

Στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή οι επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, ο Ταξίαρχος, Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας από την Πάτρα, Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος καθώς και ο Ιατροδικαστής Πατρών Ανδρέας Γκότσης, ο οποίος πραγματοποίησε αυτοψία στη σορό του άνδρα.

Ο 55χρονος αυτοπυροβολήθηκε εξ’ επαφής στο θώρακα, γεγονός που οδήγησε τις αρχές στο ενδεχόμενο της αυτοχειρίας. Η σορός του μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα.

avorani nekros

avorani (5)

Νεκρός 55χρονος στην Αβόρανη – Βρέθηκε αιμόφυρτος από τη μητέρα του! (ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr