ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΘάνατος 36χρονης μεσίτριας στη Θεσσαλονίκη: Ισόβια και σε δεύτερο βαθμό στον 43χρονο αγγειοχειρούργο

Θάνατος 36χρονης μεσίτριας στη Θεσσαλονίκη: Ισόβια και σε δεύτερο βαθμό στον 43χρονο αγγειοχειρούργο

Θάνατος 36χρονης μεσίτριας στη Θεσσαλονίκη: Ισόβια και σε δεύτερο βαθμό στον 43χρονο αγγειοχειρούργο

Ισόβια δεσμά επέβαλε και το δευτεροβάθμιο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης στον 43χρονο αγγειοχειρουργό, για το θάνατο της 36χρονης μεσίτριας, τον Απρίλιο του 2017.

Νωρίτερα, κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για ανθρωποκτονία δια παραλείψεως με ενδεχόμενο δόλο, ενώ αθωώθηκε για το αδίκημα της περιύβισης νεκρού. Δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Σε πρώτο βαθμό καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και διετή φυλάκιση, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης. «Ήταν τραγικό ιατρικό λάθος για το οποίο λυπάμαι πάρα πολύ. Δεν είχα πρόθεση να κάνω κακό, δεν είχα καμία πρόθεση να σκοτώσω» ανέφερε ο κατηγορούμενος, κατά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 36χρονη μεσίτρια, είχε εξαφανιστεί τον Απρίλιο του 2017, ύστερα από επίσκεψή της στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και τελικά βρέθηκε νεκρή σε ερημική περιοχή.

Ύστερα από έρευνα της αστυνομίας, προέκυψε ότι ο ειδικευόμενος αγγειοχειρουργός είχε χορηγήσει αναισθητικές ουσίες, κατά τη διάρκεια επέμβασης για την αφαίρεση κιρσών στην 36χρονη, η οποία εξέπνευσε, ενώ στη συνέχεια την μετέφερε με το αυτοκίνητο του σε απόκρημνο σημείο, όπου πέταξε το σώμα της, στην περιοχή Παλιουρίου Χαλκιδικής.

Πηγή: protothema.gr, grtimes.gr

ΙΝΚΑ: 800% επάνω το καρπούζι από το χωράφι στο καλάθι – Τι είπε στον “Δυτικά Fm” για την ακρίβεια ο Γ. Λεχουρίτης (ηχητικό)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ