Θανάσης Πάτρας: Ξεκαθαρίζει για το παρασκήνιο πίσω από το MEGA Καλημέρα – “Δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα από το κανάλι”

“Εγώ θεωρώ πως ό,τι γίνεται στα κανάλια γίνεται πάντα για καλό”. Καλεσμένοι στο πάνελ του Super Κατερίνα βρέθηκαν το πρωινό της Παρασκευής (15/3) ο Θανάσης…

patras-meleti

“Εγώ θεωρώ πως ό,τι γίνεται στα κανάλια γίνεται πάντα για καλό”.

Καλεσμένοι στο πάνελ του Super Κατερίνα βρέθηκαν το πρωινό της Παρασκευής (15/3) ο Θανάσης Πάτρας και η Φαίη Ρουμπίνη. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της με αφορμή τη συμμετοχή του στο J2US, ενώ ξεκαθάρισε το τοπίο γύρω από τις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα σχετικά με την εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

«Τίποτα δεν συμβαίνει, όλα καλά είναι τα πράγματα. Εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου αυτό με την καθυστέρηση στην ώρα. Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να πω ότι είναι άκομψο ή όχι. Εγώ θεωρώ πως ό,τι γίνεται στα κανάλια γίνεται πάντα για καλό», απαντά ο Θανάσης Πάτρας σε σχετική ερώτηση που του έκανε η οικοδέσποινα, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως δεν τέθηκε ποτέ θέμα από το MEGA ώστε να διακοπεί πρόωρα η εκπομπή.

«Δεν ετέθη ποτέ κανένα απολύτως θέμα, για να είμαι ξεκάθαρος και να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και τους ανθρώπους της εκπομπής. Είμαστε πάρα πολύ καλά, μια χαρά», επισήμανε ο παρουσιαστής.

«Όσον αφορά το J2US ξεχωρίζω την Πηνελόπη (Αναστασοπούλου) με τον Ίαν (Στρατή), η Τραϊάνα (Ανανία) μου αρέσει πάρα πολύ με τον Δημήτρη (Κόκοτα) και ο Σωτήρης με τον Φειδία. Γενικά όλα τα ζευγάρια έχουν ένα χαρακτηριστικό που προσδίδει κάτι στην παραγωγή», απαντά ο Θανάσης Πάτρας σε ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου.

«Ο Στέφανος μου είπε: φίλε, είσαι καλός. Τον ρωτάω: πόσες εβδομάδες έκατσες εσύ στο J2US; Μου λέει 7. Τον ρωτάω: εγώ λες να κάτσω παραπάνω; Σίγουρα, μου λέει. Η Ελεονώρα μου λέει ότι από τα 4 τραγούδια που έχουμε πει ως τώρα, τα 3 τα είπαμε ορθά. Νόμιζε ότι επειδή είπαμε καλά τα 3, θα λέγαμε και το άλλο», ανέφερε κλείνοντας το θέμα ο Θανάσης Πάτρας.

Πηγή: zappit.gr