ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΘ.Παπαθανάσης: “Η ΝΔ πέτυχε την υλοποίηση περίπου του 95% των προεκλογικών της δεσμεύσεων” (video)

Θ.Παπαθανάσης: “Η ΝΔ πέτυχε την υλοποίηση περίπου του 95% των προεκλογικών της δεσμεύσεων” (video)

Θ.Παπαθανάσης: “Η ΝΔ πέτυχε την υλοποίηση περίπου του 95% των προεκλογικών της δεσμεύσεων” (video)

Συνέντευξη στην εκπομπή ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ στο Open TVμε τους δημοσιογράφους Δήμητρη Καμπουράκη και Παναγιώτη Στάθη παραχώρησε ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, κ. Θανάσης Παπαθανάσης.

Δείτε τα σημαντικότερα σημεία από τη συνέντευξή του:

·         Την τετραετία αυτή, παρόλη την πανδημία, τον πόλεμο και την ενεργειακή κρίση, η ΝΔ πέτυχε την υλοποίηση περίπου του 95% των προεκλογικών της δεσμεύσεων.

Πιο συγκεκριμένα, πέτυχε αύξηση μισθών 20%, μείωση ΕΝΦΙΑ 35%, μείωση φορολογικών και ασφαλιστικών συντελεστών, κατάργηση εισφοράς αλληλεγγύης, μείωση φορολογικών συντελεστών στα αγροτικά σχήματα και στους νέους επιχειρηματίες, αύξηση συντάξεων 8%, αναστολή ΦΠΑ στις νέες επιχειρήσεις, αποκαταστάθηκαν πάρα πολλές αδικίες.

·         Η αύξηση των μισθών κατά 25% και η κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος αποτελούν δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού για την επόμενη περίοδο.

·         Το μεγάλο όπλο σε αυτές τις εκλογές, είναι η αξιοπιστία του Πρωθυπουργού.

Πλέον, η χώρα έχει ανακάμψει, ο ρυθμός ανάπτυξης είναι σχεδόν διπλάσιος του μέσου όρου της Ευρώπης.

·         Το κοστολογημένο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας που ανακοίνωσε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι 8-9 δις €, τα οποία είναι ήδη ενταγμένα στο μεσοπρόθεσμο και θα εγκριθούν από την Κομισιόν. Εμείς μιλάμε με πραγματικά νούμερα.

Σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που μιλάει για ένα εξωπραγματικό πρόγραμμα 45 δις €, τα οποία όπως καταλαβαίνετε δε μπορούν να βρεθούν! Όπως το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης το 2015 που είχε ανακοινώσει ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν υλοποιήθηκε τίποτα απολύτως.

·         Η αγωνία των πολιτών της Αιτωλοακαρνανίας, την οποία γυρίζω κάθε μέρα, είναι να μην έχουμε οπισθοδρόμηση. Πρωτογενής τομέας, υγεία, τουρισμός και υποδομές, οι βασικοί πυλώνες ανάπτυξης για το νομό μας

Δείτε όλη τη συνέντευξή του:

5ος Αγώνας Δρόμου Acheloos Run 2023

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ