Θανάσης Κουρλαμπάς: «Είχε παθιαστεί τόσο πολύ που ήθελε να μου πετάξει το μπουκάλι με το νερό»

«Η πιο άδικη κριτική που έχω ακούσει είναι ότι σε μια παράσταση φαινόμασταν όλοι οι ηθοποιοί σαν να βαριόμασταν», είπε ο Θανάσης Κουρλαμπάς. Στην εκπομπή…

kourlampas193

«Η πιο άδικη κριτική που έχω ακούσει είναι ότι σε μια παράσταση φαινόμασταν όλοι οι ηθοποιοί σαν να βαριόμασταν», είπε ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη ο Θανάσης Κουρλαμπάς. Ο ηθοποιός μίλησε για τους ρόλους του κακού, την άδικη κριτική που έχει δεχτεί, αλλά και τον θεατή που ήθελε να του πετάξει ένα μπουκάλι νερό.

«Στη σειρά “Μαρία η άσχημη” είχα επιπλήξεις από τον κόσμο γιατί συμπεριφερόμουν έτσι στη Μαρία, είχα το ρόλο του κακού και του ζοχάδα. Στην παράσταση “Οι δώδεκα ένορκοι” έχω επίσης έναν σκληρό ρόλο. Ένας θεατής είχε παθιαστεί τόσο που ήθελε να μου πετάξει ένα μπουκάλι με νερό», είπε ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

Για το αν έχει δεχθεί ποτέ άδικη κριτική, ο Θανάσης Κουρλαμπάς απάντησε: «Η πιο άδικη κριτική που έχω ακούσει είναι ότι σε μια παράσταση φαινόμασταν όλοι οι ηθοποιοί σαν να βαριόμασταν».

Πηγή: zappit.gr