ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΘα πιστέψει ο Τσίπρας τα «δεν» του Πολάκη;

Θα πιστέψει ο Τσίπρας τα «δεν» του Πολάκη;

Θα πιστέψει ο Τσίπρας τα «δεν» του Πολάκη;

Θα πιστέψει ο Τσίπρας τα «δεν» του Πολάκη;

Να γεφυρώσει το χάσμα με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα επιχειρεί ο Παύλος Πολάκης, με τον Κρητικό βουλευτή να στέλνει επιστολή προς την Πολιτική Γραμματεία και την Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος. Ο στόχος είναι προφανής, να του επιτρέψει ο πρόεδρος του κόμματος να τοποθετηθεί, εκ νέου, στα ψηφοδέλτια.

«Σχετικά δε με την επίμαχη ανάρτηση η οποία οδήγησε στην παραπομπή μου στην Επιτροπή Δεοντολογίας δηλώνω ότι επ’ουδενί αποτελούσε απάντηση σε προηγούμενη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, την οποία άλλωστε μέχρι να δημιουργηθεί θέμα, δεν είχα καν διαβάσει» συνεχίζει ο βουλευτής, αναφερόμενος στη συνέντευξη Τσίπρα στο Πρώτο Θέμα.

«Η πρόθεσή μου δεν ήταν σε καμία περίπτωση η στοχοποίηση συγκεκριμένων προσώπων-δημοσιογράφων, αλλά η ανάδειξη της χειραγωγούμενης από το καθεστώς Μητσοτάκη ενημέρωσης που έχει οδηγήσει τη χώρα μας στην 108η θέση διεθνώς, χειρότερη και από αυταρχικές δημοκρατίες ή απολυταρχικά καθεστώτα» επισημαίνει ο Παύλος Πολάκης.

Η “δήλωση μετανοίας” Πολάκη έχει δύο «δεν». Δεν αμφισβήτησε τον Τσίπρα και δεν στοχοποίησε δικαστές και δημοσιογράφους. Λέει…  Θα πιστέψει ο Τσίπρας τα «δεν» το Πολάκη. Πριν τα Τέμπη ίσως να μην τα πίστευε, τώρα όμως είναι πιθανότερο να το πείσουν…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Κολοκυθιά με την τηλεδιοίκηση στη Λάρισα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ