Θα πιστέψει ο Τσίπρας τα «δεν» του Πολάκη;

Θα πιστέψει ο Τσίπρας τα «δεν» του Πολάκη; Να γεφυρώσει το χάσμα με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα επιχειρεί ο Παύλος Πολάκης, με τον Κρητικό βουλευτή να στέλνει επιστολή προς την Πολιτική Γραμματεία και την Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος. Ο στόχος είναι προφανής, να του επιτρέψει ο πρόεδρος του κόμματος να τοποθετηθεί, εκ νέου, στα ψηφοδέλτια.

Θα πιστέψει ο Τσίπρας τα «δεν» του Πολάκη;

Θα πιστέψει ο Τσίπρας τα «δεν» του Πολάκη;

Να γεφυρώσει το χάσμα με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα επιχειρεί ο Παύλος Πολάκης, με τον Κρητικό βουλευτή να στέλνει επιστολή προς την Πολιτική Γραμματεία και την Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος. Ο στόχος είναι προφανής, να του επιτρέψει ο πρόεδρος του κόμματος να τοποθετηθεί, εκ νέου, στα ψηφοδέλτια.

«Σχετικά δε με την επίμαχη ανάρτηση η οποία οδήγησε στην παραπομπή μου στην Επιτροπή Δεοντολογίας δηλώνω ότι επ'ουδενί αποτελούσε απάντηση σε προηγούμενη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, την οποία άλλωστε μέχρι να δημιουργηθεί θέμα, δεν είχα καν διαβάσει» συνεχίζει ο βουλευτής, αναφερόμενος στη συνέντευξη Τσίπρα στο Πρώτο Θέμα.

«Η πρόθεσή μου δεν ήταν σε καμία περίπτωση η στοχοποίηση συγκεκριμένων προσώπων-δημοσιογράφων, αλλά η ανάδειξη της χειραγωγούμενης από το καθεστώς Μητσοτάκη ενημέρωσης που έχει οδηγήσει τη χώρα μας στην 108η θέση διεθνώς, χειρότερη και από αυταρχικές δημοκρατίες ή απολυταρχικά καθεστώτα» επισημαίνει ο Παύλος Πολάκης.

Η "δήλωση μετανοίας" Πολάκη έχει δύο «δεν». Δεν αμφισβήτησε τον Τσίπρα και δεν στοχοποίησε δικαστές και δημοσιογράφους. Λέει…  Θα πιστέψει ο Τσίπρας τα «δεν» το Πολάκη. Πριν τα Τέμπη ίσως να μην τα πίστευε, τώρα όμως είναι πιθανότερο να το πείσουν…

Εφημερίδα "Συνείδηση" 

Κολοκυθιά με την τηλεδιοίκηση στη Λάρισα