ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΘα μπορέσει ο Ν. Ανδρουλάκης να γίνει η εξαίρεση;

Θα μπορέσει ο Ν. Ανδρουλάκης να γίνει η εξαίρεση;

Θα μπορέσει ο Ν. Ανδρουλάκης να γίνει η εξαίρεση;

Θα μπορέσει ο Ν. Ανδρουλάκης να γίνει η εξαίρεση;

Μετά τη χθεσινή ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της κούρσας για την ανάδειξη του αρχηγού του ΚΙΝΑΛ μπορεί με ευκολία να διαπιστώσει κανείς ότι από την παρουσία τοπικών στελεχών ότι ουσιαστικά οι διεκδικητές είναι τρεις ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Και αν δεν υπήρχε αυτή η τρίτη υποψηφιότητα, η οποία δεν αναμένονταν το προηγούμενο διάστημα το «παιχνίδι» θα παίζονταν ανάμεσα στους δύο.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, μάλιστα είναι ο μόνος από τους αυτούς τους βασικούς διεκδικητές που δεν έχει «φθορά» στην πολιτική του διαδρομή έως τώρα.

Και αυτό όχι μόνο γιατί είναι νεότερος, αλλά γιατί η Ευρωβουλή είναι ταυτόχρονα και ένα πεδίο, στο οποίο μοιάζει σχεδόν αδύνατο κάποιος να «φθαρεί».

Από την άλλη όμως αυτό είναι μειονέκτημα.

Υπό την έννοια ότι λέγεται πως ο νέος αρχηγός θα πρέπει να έχει την ιδιότητα του βουλευτή, για να μπορέσει και μέσα από το πεδίο της κοινοβουλευτικής μάχης να μπει «σφήνα» ανάμεσα στο Μητσοτάκη και τον Τσίπρα.

Αυτό το κριτήριο καλώς ή κακώς για αρκετά μέλη του κόμματος παίζει ρόλο.

Υπάρχουν βέβαια και στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη, παραδείγματα κομμάτων που ανέδειξαν αρχηγούς, που δεν ήταν βουλευτές. Αλλά αυτά τα παραδείγματα ήταν η εξαίρεση.

Για να δούμε, θα μπορέσει ο Ν. Ανδρουλάκης να γίνει η εξαίρεση;

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Μίλησε στη Βουλή ο Λιβανός από… την καραντίνα του

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ